Tria els teus xiclets favorits entre la nostra àmplia varietat: de pot, en bosseta o làmines.

Assortiment de Xiclets, varietat de sabors i frescor sense límit

19 de febrer de 2024

Quin és el teu sabor de xiclet favorit? T'agraden més els refrescants o els intensos? Pots de dragees, bossetes o preferixes els packs de làmines? Este assortiment de Xiclets satisfà tots els paladars i s'adapta a qualsevol moment i necessitat, emporta-te'ls on vulgues!

Descobrix la nostra àmplia gamma de sabors i formats, i també de grandàries. A més, no contenen sucre. Amb quin et quedes?

Xiclets de pot

Surtido de Chicles Mercadona.

Tens xiclets de pot en sabors maduixa, herba-sana i menta. Cada pot conté 70 unitats. És un format perfecte per a emportar-te'ls o tindre'ls a casa i consumir-ne quan vulgues. Tenen una tapa molt pràctica per a tancar i obrir l'envàs.

... ideals per a portar en el cotxe

Surtido de Chicles Mercadona.

Estos pots estan específicament dissenyats perquè càpien en l'espai entre seient i seient del teu cotxe i facen quilòmetres amb tu, són els millors companys de viatge!

Saps que el consum de xiclets durant els viatges amb cotxe és efectiu per a evitar marejos i reduïx el risc d'adormir-se al volant? Tin-los sempre a mà.

Xiclets refrescants en bosseta

Surtido de Chicles Mercadona.

Preferixes el format manejable en bosseta amb tancament per a guardar i conservar els xiclets?

Si t'agraden els sabors refrescants, prepara't a disfrutar amb els xiclets de sabors de menta, menta suau i herba-sana, quin és el teu preferit?

Xiclets de diferents sabors en bosseta

Surtido de Chicles Mercadona.

La nostra varietat de xiclets en bosseta inclou també altres sabors:

  • Sabor clàssic de maduixa, de 32 unitats.
  • Sabor de gingebre i llima, de 32 unitats. Contenen extracte de gingebre, que reforça l'estimulant toc picant i aromàtic. Si busques un sabor més intens i vols experimentar tota la força del gingebre, et recomanem consumir 2 dragees, t'atrevixes?
  • Xiclet original, el de sempre, i el tens també en 32 unitats. Amb sabor de fruites.
  • Mix de fruites, grandària XXL, 25 unitats. Per als amants dels xiclets grans. Sabors de meló, maduixa, bresquilla i gerd.

Xiclets en làmines

Surtido de Chicles Mercadona.

Per als gustos més clàssics que preferixen les làmines de xiclet, en tenim disponibles de dos sabors: herba-sana i meló d'alger. Hi ha 12 unitats en cada pack.

Xiclets melons

Surtido de Chicles Mercadona.

Si t'agraden els clàssics melons de tot l'any, no et podràs resistir al seu sabor. Divertits i espurnejants, són el millor capritx dolç per a trencar amb la rutina del dia a dia.

Altres recomanacions

Si busques alguna cosa per a picar entre hores, et recomanem la nostra fruita seca i fruita deshidratada, que contribuïxen a la teua alimentació saludable.

Si preferixes combinar llepolies, no et podràs resistir als nostres Mix de llepolies.

T'agraden les roses? Tria entre les nostres varietats salades i dolces.