Amb la tornada al col·le passem llista a estos productes per a l'alimentació i atencions en el dia a dia dels més menuts.

Arriba la tornada al col·le i toca passar llista

07 de setembre de 2018

Arriba la tornada al col·le i, amb esta, també preparar desdejunis i organitzar els esmorzars i berenars, dinars i sopars...

En Mercadona et recomanem alguns productes ideals per a l'alimentació dels teus fills i les teues filles i per a una higiene diària adequada.

Passa llista amb tots estos productes i tria els que preferisques per als xicotets de la casa, perquè la tornada al col·le siga perfecta:

Desdejunis per a començar bé el dia

Per a un bon començament de les classes, un got de llet amb xocolate soluble és una elecció tan clàssica com encertada.

Per a acompanyar el got de llet del desdejuni o com a alternativa, també és molt recomanable començar el dia amb una peça de fruita.

Altres opcions que pots oferir-los són les divertides galletes torrades animades o el tradicional croissant amb mantega.

Esmorzars amb fruites

Les fruites són una opció ideal, perquè els xicotets estudiants afronten millor l'activitat diària del col·le.

Per als esmorzars tens moltes opcions. Les pomes Royal Gala o els plàtans són eleccions freqüents per a un esmorzar deliciós.

Si ho preferixen, pots donar-los també fruita de butxaca de poma i plàtan, una còmoda manera de disfrutar de tots els avantatges de prendre fruita en els esmorzars.

Berenars saborosos

El berenar és un altre moment ideal per a completar l'alimentació dels més menuts amb un poc de fruita.

També pots preparar-los un sàndwitx de Crema de Cacau i Avellanes pralinutta o un sàndwitx de paté amb fines herbes.

A més, tant per als esmorzars com per als berenars també pots donar-los alguna alternativa bevible, com ara els iogurts per a beure de maduixa o els minibric energia i creixement d'Hacendado.

Un sopar amb el qual completar la tornada al col·le

La tornada al col·le està plena d'emocions. La millor manera d'acabar la jornada escolar és amb un sopar deliciós.

Si optes pel peix, els palets de lluç tenen un sabor que els encantarà. Per a un sopar amb carn, les hamburgueses de boví i porc són el menjar preferit de molts xiquets i xiquetes.

Les dos opcions poden ser ideals, sobretot acompanyades d'una guarnició de verdures.

No oblides que és molt recomanable per a la seua dieta que prenguen tots els dies cinc racions de fruita i verdura, per això, intenta sempre incloure-les en la seua alimentació.

Tota la higiene que necessiten

Amb la tornada al col·le, la neteja diària ha d'adaptar-se a la rutina de les classes. Per a això, et recomanem estos productes que trobaràs en la Perfumeria de Mercadona.

Per a un pentinat perfecte, aprofita el raspall antiestirons Mickey, amb el qual aconseguiràs que tinguen uns cabells suaus i sense estirons.

Per a guardar tots els seus productes d'higiene, tenen necessers divertits amb els seus personatges preferits de la televisió.

Finalment, tria la colònia fresca perquè disfruten d'una fragància ideal.

Altres recomanacions

Si per al sopar vols oferir-los alguna cosa completament original, però igual de deliciosa, aprofita esta recepta de minihamburgueses vegetals amb pésols i espinacs, amb llavors de carabassa i gira-sol o amb albergines.

En la higiene diària de tota la família, aprofita els gels de bany Deliplus, amb tota la varietat que pots necessitar per a protegir i hidratar la pell.