Todo lo necesario para celebrar la Nochevieja en Mercadona

Aquesta nit de Cap d’Any acomiada l’any amb Mercadona

29 de desembre de 2016

S'acosta una de les nits més especials de l'any: la nit de Cap d'Any. Com no pot ser d'una altra manera, una celebració com aquesta ve acompanyada per una sèrie de ritus i costums. Alguns dels més importants són el clàssic Cotilló, el raïm de la sort i el brindis de rigor per desitjar-nos un feliç any.

Amenitza la nit de Cap d’Any amb el Cotilló de Mercadona

Cotillón 2016

El Cotilló és un dels elements més esperats per celebrar la nit de Cap d'Any, i ens serveix per donar el toc més festiu i tradicional.

Mercadona té preparat un complet cotilló perquè pugueu tindre l'aspecte més divertit en aquesta nit de celebració.

La bossa del Cotilló de Mercadona conté 4 elements comuns: un collaret, un antifaç, una serpentina i un xiulet, i un altre a triar depenent de la bossa que escolliu:

  • Perruca: per tindre la imatge més boja.
  • Antenes: que ballaran al ritme que nosaltres marquem.
  • Diadema: per tindre un toc més chic.

Per rebre el nou any com mereix també trobareu al nostre cotilló les clàssiques serpentines, indispensables per llançar-les a l'aire com a mostra d'alegria.

Brinda amb Copes de Cava d’un sol ús de Mercadona

Copas de cava desechables 2016

En la nit de Cap d'Any tots necessitem gaudir del moment al màxim, al costat dels nostres familiars i estimats. Per això, resulta molt còmode i pràctic utilitzar les Copes de Cava d'un sol ús de Mercadona.

En ser d'un sol ús, no perdreu el temps escurant-les l'endemà. A més, no ocupen quasi espai, ja que es compren desmuntades i podeu muntar-les just abans del brindis. Bona idea, veritat?

No ho dubtes, després de les 12 campanades brinda pel nou any amb les nostres Copes de Cava d'un sol ús. La millor forma de gaudir de la nit de Cap d'Any i del dia d'Any Nou.

Pren-te el “raïm de la sort” amb Mercadona

Uvas de la Suerte de Mercadona

Els 12 grans de raïm de la nit de Cap d'Any es coneixen també com el “raïm de la sort”. I és que segons diu la llegenda, tot aquell que faça coincidir la ingesta d'un gra de raïm amb cada campanada, sense quedar-se arrere, gaudirà de bona fortuna durant el nou any.

Enguany t’oferim diferents opcions per prendre't el “raïm de la sort”, un dels ritus més típics de Nadal.

Per començar, Mercadona t'ofereix raïm amb llavor de la varietat Aledo, que sol utilitzar-se per complir amb aquesta antiga tradició.

Aquesta varietat de raïm, de producció exclusiva de la vall del Vinalopó, és l'última de l'any. A causa de la tècnica artesanal de posar el raïm dins de bosses al mateix cep, exclusiva d'aquesta zona, aquest raïm madura en aquest fins els últims mesos de l'any, la seua pell és més fina i el seu sabor exquisit.

Els que no vulguen entretenir-se llevant la llavor per poder ajustar-se millor al ritme de cada campanada, en Mercadona tenen a la seua disposició raïm sense llavor.

A més, també pots celebrar les 12 campanades amb el raïm en almívar de Mercadona, a punt per prendre només obrir l'envàs. Una opció molt còmoda, especialment per a aquells que prefereixen el raïm pelat i sense llavors.

I perquè els xiquets seguisquen la tradició, o per a aquells majors que busquen una alternativa nova al raïm, Mercadona els ofereix les Llepolies de Raïm Hacendado, que vénen en una bossa: 12 divertides llepolies amb sabor a raïm i una textura d'allò més agradable.

Uvas Xuxes de Mercadona

Celebra la nit de Cap d'Any amb Mercadona. Tenim tot el necessari per fer que siga la nit més especial: raïm, copes d'un sol ús, cotilló…i Feliç 2017!

Altres recomanacions

Aquesta nit de Cap d'Any vesteix la teua taula amb les nostres estovalles, tovallons, plats i gots decorats de la forma més nadalenca, et serviran per crear l'ambient propi d'aquesta festa.

No t'oblides dels Ciris de Mercadona, amb els quals la teua taula cobrarà un aspecte més acollidor i tradicional.

Una nit de Cap d'Any no seria el mateix sense els nostres Torrons Hacendado, disponibles en sis deliciosos sabors.

I per a l'esperat moment del brindis del canvi d'any, ja saps: Vins, sidra i caves de Mercadona.