Àmplia varietat de Cremes Hacendado per a combatre el fred

Aquest hivern, Cremes Hacendado. Quina prefereixes?

12 de gener de 2018

Les Cremes Hacendado que trobaràs a Mercadona són plats de cullera per a prendre calents. Estem en ple hivern i abellix combatre el fred amb aquest tipus de menjars.

Al mateix temps es tracta de plats molt senzills de consumir, que no requereixen molta més preparació que obrir, calfar i assaborir. No fa falta cuinar i es pot improvisar un dinar o un sopar en qualsevol moment que tinguem pressa.

Varietat de Cremes Hacendado

Disposem d'una àmplia varietat de Cremes Hacendado que et permetrà triar el teu sabor favorit, així com anar variant en els teus menús. Disposem de cremes de carabassa, carabasseta, verdures, pollastre o vichyssoise.

Com preparar les Cremes Hacendado

Si ja hem triat la nostra Crema Hacendado favorita, tenim dos maneres de preparació. Són molt senzilles, com veiem a continuació:

  • En cassola: agitar, obrir i abocar la crema en la cassola. Calfar a foc mitjà, removent de tant en tant sense deixar que arribe a bollir.
  • En microones: agitar, obrir i abocar la crema en un recipient adequat per a la seua preparació en microones. Calfar a màxima potència durant uns tres minuts i remoure abans de consumir.

Mode de conservació

N'hi ha prou amb conservar el producte en un lloc fresc i sec. Una vegada obert, mantindre en el frigorífic i consumir abans de dos dies.

Les Cremes Hacendado de Mercadona es presenten en Pack de 2 brics de 500 cc, amb 2 racions per bric.

Vols menjar plats de calent a l'hivern? Tasta les nostres Cremes Hacendado de Mercadona. Et sorprendrà el sabor tan bo que tenen!

Altres recomanacions

Tasta les Creïlles Forn de Mercadona, cruixents i fàcils de preparar, ja llestes per a fer al forn.