Aprén a preparar delicioses receptes amb el nostre Impulsor Hacendado.

Aprén a preparar receptes dolces amb l'Impulsor

30 de març de 2023

Amb el nostre Impulsor Hacendado pots preparar tota classe de bescuits, magdalenes, rosquilles, etc.

Però primer de tot, saps quines són les diferències entre l'impulsor i el rent?

L'impulsor és una mescla química que conté bicarbonat de sodi i àcid que quan s'humiteja i se sotmet a temperatura en el forn comença a emetre CO₂, la qual cosa provoca que les masses batudes pugen ràpidament. L'impulsor està indicat per a receptes de rebosteria com les que t'ensenyem en este article.

Per la seua part, el rent és un fong unicel·lular, que amb l'aigua s'activa. S'alimenta dels sucres de la farina i genera CO₂, la qual cosa provoca que la massa puge (fermente). El rent està indicat per a panificació i masses fermentades, per exemple per a elaborar pa, un brioix o un panettone.

A continuació t'indiquem com elaborar els dolços més deliciosos pas a pas amb el nostre Impulsor i et contem quines són les principals característiques d'este producte tan útil.

Característiques de l'Impulsor d'Hacendado

  • Producte destinat per a masses batudes de rebosteria.
  • Sense gluten, apte per a celíacs.
  • Conté 6 sobres de 15 grams cada un.
  • Cada sobre està indicat per a 500 g de farina (aquesta mesura pot variar segons el producte a elaborar).

Instruccions generals d'ús

  • És important mesclar bé l'Impulsor amb la farina perquè quede homogeneïtzada i ben repartida en la massa final. Abans de mesclar amb els líquids, tamisar-la perquè no queden grumolls. Així, obtindrem una elaboració esponjosa i airejada.
  • Per a obtindre un resultat millor, es recomana no obrir la porta del forn fins als últims minuts de cocció.
  • Una vegada tingues la massa a punt, deixa-la reposar uns 2-3 minuts abans d'introduir-la al forn. El resultat final serà una massa més esponjosa.

Les nostres receptes recomanades amb Impulsor

Cookies de xocolate i avellana

Recetas con impulsor de Mercadona: Cookies con chocolate y avellanas

1. Precalfa el forn a 190 ºC.

2. Mescla en un bol 350 g de farina, un polsim de sal i 15 g d'impulsor (1 sobre). Mescla-ho tot i reserva.

3. En un altre bol, mescla 150 g de mantega, tallada en daus i a temperatura ambient, amb 75 g de sucre moreno i 75 g de sucre blanc.

4. Afig 1 ou i 1 culleradeta d'aroma de vainilla a la mescla anterior i mescla.

5. Després, afig el bol de farina i l'impulsor a poc a poc tamisant-lo al mateix temps.

6. Afig 75 g d'avellanes partides i 100 g de grans, mescla-ho.

7. Trau la massa del bol i acaba de mesclar-ho tot a mà.

8. Forma uns discos, com a molt, de 60 g. Fica'ls al forn, separats, durant 16 minuts.

9. Després, deixa refredar i ja està a punt.

Magdalenes amb làmines d'ametla

1. Precalfa el forn a 180 ºC.

2. Mescla en un bol 250 g de farina, 15 g d'impulsor (1 sobre) i un pessic de sal.

3. En un altre bol, mescla 4 ous amb 100 g de sucre fins que quede esponjós.

4. Afig 100 g de mantega fosa, 15 g d'extracte de vainilla i 200 ml de nata per a muntar. Mescla-ho tot.

5. Agrega el bol amb la farina tamisada i mescla. Deixa refredar la massa en la nevera durant mitja hora.

6. Emplena els motles de magdalenes 3/4 parts de la seua capacitat.

7. Posa damunt de les magdalenes 50 g d'ametla laminada i 30 g més de sucre per a decorar.

8. Enforna 25 minuts i assegura't amb un palet que ix net. Si no ix net, mantín-ho un poc més de temps al forn.

Braç de gitano amb xocolate

Recetas con impulsor de Mercadona: Brazo de gitano

1. Precalfa el forn a 180 ºC.

2. Mescla en un bol 120 g de farina, 15 g de xocolate en pols, un pessic de sal, 8 g d'impulsor (1 culleradeta i mitja) i reserva.

3. Mescla en un altre bol 4 ous amb 150 g de sucre blanc i 50 g de sucre moreno, fins que quede espumós. Afig 30 ml d'oli i 30 ml de iogurt. Mescla-ho bé.

4. Incorpora a poc a poc el bol de farina i xocolate sobre el bol amb l'altra mescla. Remou bé i aboca-ho damunt d'una safata de forn amb paper d'enfornar.

5. Enforna 15 minuts.

6. Una vegada estiga el bescuit fora del forn i temperat, aboca'l sobre un drap humit i enrotlla'l. Deixa'l així fins que es refrede del tot.

7. Bat 200 g de crema de formatge amb 50 g sucre i 1 culleradeta d'aroma de vainilla. Després, afig 100 g de nata per a muntar i mescla-ho una altra vegada fins que puge.

8. Desenrotlla el bescuit i estén la crema, ves amb compte de deixar lliures les vores per a tornar a enrotllar. Decora amb xocolate empolvorat i fruites roges.

Banana Bread

Recetas con impulsor de Mercadona: Banana bread

1. Mescla 1 ou i 1 rovell amb 150 g de sucre moreno.

2. Afig a la mescla 80 ml d'oli d'oliva i 1 cullerada d'aroma de vainilla.

3. Esclafa 4 plàtans madurs.

4. Afig els plàtans a la mescla anterior, amb la ratlladura de mitja llima i mitja taronja.

5. En un altre bol, tamisa 240 g de farina, afig 1 cullerada de canyella, 10 g d'impulsor (2 cullerades xicotetes) i un polsim de sal.

6. Mescla els secs dins de la mescla anterior.

7. Quan estiga ben mesclat, afig 100 g de grans de xocolate i 70 g d'anous trossejades.

8. Posa paper de forn al motle i aboca la mescla.

9. Partix per la meitat un plàtan que no estiga madur i posa'l damunt de la mescla. Afig també algun gra de xocolate més.

10. Enforna a 180 ºC durant 45-50 minuts.

Rosquilles de Pasqua

Recetas con impulsor de Mercadona: Rosquillas Pascua

1. Posa a calfar 50 ml d'oli d'oliva i, quan comence a fumejar, retira-ho per a temperar. Reserva.

2. Mescla 400 g de farina amb 10 g d'impulsor (2 cullerades menudes) i un polsim de sal. Reserva.

3. Bat en un bol 2 ous amb 100 g de sucre fins que quede cremós i afig ratlladura de taronja i de llima i 1 culleradeta d'aroma de vainilla.

4. Afig l'oli d'oliva que hem calfat abans i 30 ml de suc de taronja. Mescla-ho.

5. Tamisa la farina sobre la mescla anterior i incorporar-la bé.

6. Trau la massa del bol i sobre una superfície enfarinada, acaba de pastar. Si la massa està blaneta, però no s'apega a les mans, ja estaria a punt. Si s'apega, afig més farina.

7. Posa-la una altra vegada al bol i deixa-la reposar tapada mitja hora.

8. Després, fes boletes un poc més grans que una anou (en la paella creixeran), i pressionant al centre, fes el forat i ves deixant-les en una superfície enfarinada.

9. Posa a calfar en una paella oli abundant de gira-sol a temperatura mitjana alta i ves fregint les rosquilles, girant-les de tant en tant fins que estiguen daurades.

10. Deixa-les en una font amb paper absorbent. Una vegada estiguen fredes, arrebossa-les en sucre i a disfrutar.

Altres recomanacions

Per a quan no tingues temps de cuinar, et recomanem les nostres Galletes d'Espelta i Digestive, 0 % sucres afegits.