Aprén a preparar receptes delicioses amb el nostre Rent en pols Hacendado.

Aprén a preparar receptes dolces amb el Rent en pols

26 de març de 2021

Amb el Rent en pols Hacendado pots preparar tota classe de bescuits, magdalenes, rosquilles, etc. A més, hem millorat la qualitat del producte i aconseguiràs un resultat excel·lent en la cuina.

T'indiquem com elaborar els dolços més deliciosos pas a pas i et contem quines són les principals característiques d'este producte.

Característiques del Rent en pols Hacendado

  • Producte destinat per a masses batudes de rebosteria.
  • Sense gluten, apte per a celíacs.
  • Conté 6 sobres de 15 grams cada un.
  • Cada sobre està indicat per a 500 g de farina.

Com hem millorat este rent en pols?

Ara et servim este producte amb una qualitat millorada. Hem fet un canvi en la formulació perquè no quede endurit amb el pas del temps.

Instruccions generals d'ús

  • És important mesclar bé el rent en pols amb la farina perquè quede homogeneïtzada i ben repartida en la massa final. Així obtindrem una elaboració esponjosa i airejada.
  • Per a obtindre un resultat millor, es recomana no obrir la porta del forn fins als últims minuts de cocció
  • Una vegada tingues a punt la massa, deixa-la reposar uns 2-3 minuts abans d'introduir-la al forn. El resultat final serà una massa més esponjosa.

Les nostres receptes recomanades amb Rent en pols

Cookies de xocolate i avellana

Texto 1 Imagen Levadura

1. Precalfa el forn a 190 ºC.

2. Mescla en un bol 350 g de farina, un pessic de sal i 15 g de rent (1 sobre). Mescla-ho tot i reserva.

3. Mescla en un altre bol 150 g de mantega tallada en daus i a temperatura ambient amb 75 g de sucre moreno i 75 g de sucre blanc.

4. Afig 1 ou i 1 culleradeta d'aroma de vainilla a la mescla anterior i mescla-ho.

5. Després, afig el bol de farina i rent a poc a poc.

6. Afig 75 g d'avellanes partides i 100 g de grans de xocolate, mescla-ho.

7. Trau la massa del bol i acaba de mesclar-ho tot a mà.

8. Forma uns discos de, com a molt, 60 g. Fica-les al forn, un poc separades.

9. Una vegada haja passat el temps, deixa-ho refredar i ja estan a punt.

Magdalenes amb làmines d'ametla

1. Precalfa el forn a 180 ºC.

2. Mescla en un bol 250 g de farina, 15 g de rent (1 sobre) i un pessic de sal.

3. Mescla en un altre bol 4 ous amb 100 g de sucre fins que quede esponjós.

4. Afig 100 g de mantega fosa, 15 g d'extracte de vainilla i 200 ml de nata per a muntar. Mescla-ho tot.

5. Afig el bol amb la farina tamisada i mescla-ho. Deixa refredar la massa a la nevera durant mitja hora.

6. mpli els motles de magdalenes 3/4 parts de la seua capacitat.

7. Posa damunt de les magdalenes 50 g d'ametla laminada i 30 g més de sucre per a decorar.

8. Enforna 25 minuts i assegura't amb un palet que ix net. Si no ix net, mantin-ho un poc més de temps al forn.

Braç de gitano amb xocolate

Texto 2 Imagen Levadura

1. Precalfa el forn a 180 ºC.

2. Mescla en un bol 120 g de farina, 15 g de xocolate en pols, un pessic de sal, 8 g de rent (1 culleradeta i mitja) i reserva.

3. Mescla en un altre bol 4 ous amb 150 g de sucre blanc i 50 g de sucre moreno, fins que quede espumós. Afig 30 ml d'oli i 30 ml de iogurt. Mescla-ho bé.

4. Incorpora a poc a poc el bol de farina i xocolate sobre el bol amb l'altra mescla. Remou bé i aboca-ho damunt d'una safata de forn amb paper d'enfornar.

5. Enforna 15 minuts.

6. Una vegada estiga el bescuit fora del forn i temperat, aboca'l sobre un drap humit i enrotlla'l. Deixa'l així fins que es refrede del tot.

7. Bat 200 g de crema de formatge amb 50 g sucre i 1 cullerada xicoteta d'aroma de vainilla. Després, afig 100 g de nata per a muntar i mescla-ho una altra vegada fins que puge.

8. Desenrotlla el bescuit i estén la crema, ves amb compte de deixar lliures les vores per a tornar a enrotllar. Decora amb xocolate empolvorat i fruites roges.

Banana Bread

Texto 3 Imagen Levadura

1. Mescla 1 ou i 1 rovell amb 150 g de sucre moreno.

2. Afig a la mescla 80 ml d'oli d'oliva i 1 cullerada d'aroma de vainilla.

3. Esclafa 4 plàtans madurs.

4. Afig els plàtans a la mescla anterior, amb la ratlladura de ½ llima i de ½ taronja.

5. En un altre bol, tamisa 240 g de farina, afig 1 cullerada de canyella, 10 g de rent (2 culleradetes) i un pessic de sal.

6. Mescla els productes secs dins de la mescla anterior.

7. Quan estiga ben mesclat, afig 100 g de grans de xocolate i 70 g d'anous trossejades.

8. Posa paper de forn al motle i aboca la mescla.

9. Partix per la meitat un plàtan que no estiga madur i posa'l damunt de la mescla. Afig també algun gra de xocolate més.

10. Enforna a 180 ºC durant 45-50 minuts.

Rosquilles de Pasqua

Texto 4 Imagen Levadura

1. Posa a calfar 50 ml d'oli d'oliva i quan comence a fumejar, retirar-ho per a temperar. Reserva.

2. Mescla 400 g de farina amb 10 g de rent (2 culleradetes) i un pessic de sal. Reserva.

3. Bat en un bol 2 ous amb 100 g de sucre fins que quede cremós i afig ratlladura de taronja i de llima i 1 culleradeta d'aroma de vainilla.

4. Afig l'oli d'oliva que hem calfat abans i 30 ml de suc de taronja. Mescla-ho.

5. Tamisa la farina sobre la mescla anterior i incorporar-la bé.

6. Trau la massa del bol i sobre una superfície enfarinada, acaba de pastar. Si la massa està blaneta, però no s'apega a les mans, ja estaria a punt. Si s'apega, afig més farina.

7. Posa-la una altra vegada al bol i deixa-la reposar tapada mitja hora.

8. Després, fes boletes un poc més grans que una anou (en la paella creixeran), i pressionant al centre, fes el forat i ves deixant-les en una superfície enfarinada.

9. Posa a calfar en una paella oli abundant de gira-sol a temperatura mitjana alta i ves fregint les rosquilles, girant-les de tant en tant fins que estiguen daurades.

10. Deixa-les en una font amb paper absorbent. Una vegada estiguen fredes, arrebossa-les en sucre i a disfrutar-les.

Altres recomanacions

Per a quan no tingues temps de cuinar, et recomanem les nostres Galletes d'Espelta i Digestive, 0 % sucres afegits.