Aperitivos Mercadona Navidad 2016

Aperitius de Mercadona per als teus menús nadalencs

12 de desembre de 2016

Arriben les esperades festes de Nadal i preparem els nostres menús amb autèntica dedicació. Els plats principals són fonamentals, però mai hem d'oblidar els entrants. Afortunadament, els aperitius de Mercadona, fumats i salaons, estan a la nostra disposició per poder obsequiar els nostres convidats com es mereixen en aquestes festes.

Com tot amfitrió sap, la importància d'un bon acolliment és fonamental. A part de la funció social de l'aperitiu, costum estès per tot el món, que permet trencar el gel per a “entrar en matèria”, uns entrants ben escollits obrin l'apetit i preparen els comensals per al menjar principal. Si seleccionem els aperitius de Mercadona aquesta experiència pot resultar inoblidable, l'avantsala d'un dinar o d’una vetllada feliç en companyia d’aquells que més estimem.

En el nostre menú de Nadal no pot faltar el salmó fumat bi-pack d’Ubago, una opció d'aperitiu versàtil com molt poques, que pot gaudir-se sol o formant part d'amanides, canapès, rotllets, pasta fullada, torrades… en esplèndides combinacions dolces o salades.

Altres clàssics de l'aperitiu nadalenc són les anxoves i els aladrocs en vinagre. De nou, els límits a l'hora de servir aquestes delícies els posa la imaginació de l'amfitrió, ja que hi ha múltiples possibilitats: pinxos, canapès, ensalades russes, amanides…

Escull entre els següents aperitius de Mercadona:

Salmó fumat Ubago

El salmó fumat en format bipack està elaborat de forma tradicional i es presenta en fins talls que faciliten la preparació dels nostres aperitius. Cadascun dels packs compta amb 2 unitats de 200 grams aproximadament.

Salmón Ahumado Mercadona

Anxoves en oli d’oliva o girasol Hacendado

Els filets d'anxova en oli d'oliva o de girasol vénen en un pack de 3 envasos de plàstic, de 29 grams aproximadament cadascun (pes net escorregut).

Anchoas Mercadona

Aladrocs en vinagre

Els aladrocs en vinagre de Mercadona vénen en envasos de 60 o 265 grams (pes net escorregut). Aquest últim incorpora una tapadora per a la conservació òptima del producte.

Boquerones en Vinagre Mercadona

Vols conèixer els nostres suggeriments de presentació?

Sandvitx de salmó fumat amb formatge rocafort:

Sandwich Salmón

Anxoves i tomaques cherry adobades:

Anchoas y Tomates Cherry

Aladrocs amb tomaca i creïlles fregides palla:

Boquerones con tomate

Tots aquests aperitius de Mercadona presenten, a més, l'avantatge de ser productes llests per a obrir i consumir, per si hem de solucionar ràpidament qualsevol imprevist i per no perdre ni un minut en l'elaboració dels entrants. Així, si anem justs de temps, podem solucionar el nostre aperitiu amb garanties.

Que no falten en la teua llista de la compra per a aquest Nadal, perquè els teus convidats t’ho agrairan. Acosta't al teu supermercat més proper i emporta't els aperitius de Mercadona!

Altres recomanacions

Si busques unes postres amb les quals sorprendre als teus convidats no pots deixar de tastar els nous assortiments de galetes i pastes de Mercadona. Tasta també els torrons Hacendado en 6 delicioses varietats que, a més, són sense gluten!