Els Aperitius de Mercadona t'oferixen una combinació de snacks amb sabors deliciosos que no et deixaran indiferent.

Aperitius de Mercadona per a disfrutar del Mundial de Futbol

15 de juny de 2018

Amb la celebració del Mundial de Futbol són freqüents les reunions entre els amics i familiars per a veure els partits. Per a amenitzar la vetlada i disfrutar de l'espectacle, pots triar els nous Aperitius de Mercadona com els acompanyants ideals en cada partit.

Tant si estan en ple partit, en el descans o, simplement, si vols disfrutar amb els teus convidats de deliciosos snacks amb sabors únics, tria combinar els Aperitius de Mercadona, perquè puguen escollir el que més els agrade.

Roses de mantega

Tot un clàssic per a disfrutar de qualsevol espectacle. Les Roses de mantega de Mercadona s'oferixen en una bossa molt pràctica de 90 g.

Són roses salades ja fetes que presenten un toc lleuger amb sabor de mantega.

Les roses de Mercadona són cruixents i apetitoses, ideals com a snack o com a acompanyament en qualsevol esdeveniment i celebració.

Papes amb sabor llima i pebre

En Mercadona també tens disponibles com a aperitiu unes noves papes amb un sabor únic, que no et deixarà indiferent.

Les noves Papes amb sabor llima i pebre són l'snack perfecte per als que busquen sensacions originals. Imagina la combinació perfecta del sabor cítric de la llima amb el pebre. Irresistibles!

Les pots trobar en paquets còmodes de 130 g, perfectes per a compartir amb els teus convidats.

Papes amb sabor ou caigut

Les noves Papes amb sabor ou caigut de Mercadona són la proposta més original i apetitosa que pots triar entre els teus aperitius per a veure el Mundial.

Imagina un ou caigut deliciós, amb la vora cruixent i el sabor que té tan característic... Tota esta sensació es fon en una única papa. No podràs deixar de disfrutar-les!

A més, les Papes amb sabor ou caigut de Mercadona també s'oferixen en bosses còmodes de 130 g perquè tots pugueu descobrir el sabor tan deliciós que tenen.

Altres recomanacions

Per a acompanyar un esdeveniment tan especial com el Mundial de Futbol o qualsevol vetlada amb els teus convidats, prova a oferir les Cerveses Reserva i Doble Malta de Mercadona, de sabor intens i amb cos, ideals per a compartir amb aperitius.

Ara que ja falta poc per a l'estiu, no hi ha res millor que una beguda refrescant. El Vi Negre d'Estiu Zero amb Llima, és perfecte amb qualsevol tipus de menjar o aperitius.