Aprén a dessalar l'abadejo de manera correcta.

Com dessalar l'abadejo correctament

22 de març de 2023

L'abadejo és, sens dubte, un producte molt versàtil i una de les pràctiques més habituals és dessalar-lo. Si tries l'abadejo salat, has d'anar amb compte a l'hora de posar-lo en aigua perquè es reduïsca el seu contingut en sodi (sal). Pren nota de tots els passos que t'indiquem a continuació!

Descobrix com dessalar l’abadejo

  • Posa l'abadejo en aigua freda i fica'l al frigorífic perquè no desprenga males olors.
  • Canvia l'aigua almenys 3 vegades al dia.

Tin en compte els temps de dessalació!

Primer és important tindre en compte factors com la grandària i el tall de la peça o el contingut de sal que vulgues, ja que influiran en els temps de dessalació. Pren nota de tots els detalls que s'han de tindre en compte:

Temps recomanats dessala l'abadejo Mercadona

És un procés que es pot prolongar fins a 4 dies, però una vegada l'hages degustat al teu plat, t'encantarà!

Recomanacions per a cuinar l'abadejo

Cocció:

Quan l'aigua estiga calenta, afig l'abadejo amb l'aigua justa per a cobrir-lo. Una vegada comence a bullir l'aigua, cou durant 6-7 minuts (depenent de la grandària de la ració).

Torrar:

Passa el filet per oli. Col·loca l'abadejo a la graella quan estiga calenta. Rostix uns 7 minuts (depenent de la grandària de la ració), per cada costat, retira quan les llesques de l'abadejo estiguen separades.

Fornejar:

No s'han de superar els 20 minuts al forn (depenent de la grandària de la ració), per a evitar que l'abadejo se seque.

Ara que ja has llegit tots els consells que tenim per a tu, és hora de preparar una deliciosa recepta amb abadejo dessalat amb molt de compte!

Altres recomanacions

Has llegit la nostra Recepta d'abadejo a la manera de la Rioja? És una opció excel·lent .

En esta època de l'any també són tradicionals els Bunyols d'abadejo. Aprén a preparar-los.