T'ensenyem a preparar quatre delicioses receptes amb salmó al natural.

4 suggeriments de receptes amb Salmó al natural

17 de juny de 2020

Has provat el nostre Salmó al natural? És un dels nostres productes més populars i una de les variades maneres que t'oferim per al consum d'este peix tan popular.

Ideal per a ensalades, torrades, entrepans, sandvitxos, truites, el que t'apetisca!

Abans de seguir, una recomanació: una vegada hages obert l'envàs, procura consumir-lo íntegrament. Si no és així, recorda conservar-lo en el frigorífic dins del seu recipient original un màxim de 24 hores.

Seguix el pas a pas per a elaborar estes 4 receptes amb Salmó al natural

Texto 1 Imagen Salmón Natural

Ensalada nòrdica de salmó al natural i hèlices vegetals

Ingredients per a 4 persones. 15 minuts

  • 3 llandes de salmó al natural
  • 200 g d'espirals vegetals
  • 150 g de remolatxa
  • 1/2 cogombre
  • Ensalada gurmet rentada
  • 20 g de brull
  • 1 cullerada de iogurt natural
  • Cebollí al gust
  • Suc de mitja llima
  • 1 culleradeta de mel

Pas a pas:

  • Pas 1: cou la pasta seguint les instruccions del paquet i afig una miqueta de sal. Escorre i reserva fins que es refrede.
  • Pas 2: per a la salsa, mescla bé tots els ingredients: el iogurt, la llima, la mel i el cebollí. Adoba-ho amb sal i pebre.
  • Pas 3: per a l'ensalada, mescla la pasta i alguns brots de la mescla gurmet en la base. Afig la remolatxa i el cogombre tallat en rodanxes fines. Aboca el brull. Finalment, afig el salmó en penques i la salsa.

Texto 2 Imagen Salmón Natural

Sandvitx de paté de salmó amb pinya

Ingredients per a 2 persones. 5 minuts

  • 3 llandes de salmó al natural
  • 4 llesques de pa d'espelta
  • 1 rodanxa de pinya
  • 4 cullerades d'allioli
  • 1 cullerada de coriandre fresc
  • 1/2 ceba roja
  • Canonges

Pas a pas:

  • Pas 1: prepara el paté mesclant el salmó, l'allioli i el coriandre. Adoba-ho amb sal i pebre.
  • Pas 2: talla la ceba en rodanxes fines.
  • Pas 3: col·loca una porció generosa de paté de salmó sobre una llesca de pa. Damunt, afig els canonges, la pinya i les rodanxes de ceba. Acaba col·locant l'altra llesca de pa.

Texto 3 Imagen Salmón Natural

Ensalada de salmó al natural, quinoa i cigrons

Ingredients per a 4 persones. 20 minuts

  • 3 llandes de salmó al natural
  • 150 g de quinoa
  • 100 g d'espinacs
  • 30 ml d'oli d'oliva
  • 260 g de cigrons
  • 1 carlota xicoteta
  • Suc de mitja llima
  • 2 grans d'all
  • 10 g de panses sultanes
  • Llavors de sèsam
  • 1 iogurt grec
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • Herba-sana

Pas a pas:

  • Pas 1: aboca dos tasses d'aigua en una olla i cou la quinoa amb un pessiguet de sal. Una vegada estiga cuita, separa bé els cigrons amb una forqueta i reserva.
  • Pas 2: d'altra banda, prepara la salsa: ajunta el iogurt, l'all en pols, el suc de llima, l'herba-sana i salpebra.
  • Pas 3: salta els espinacs i els grans d'all picats en oli d'oliva. Afig una miqueta de sal. Lleva-ho del foc i afig els cigrons escorreguts, la carlota ratllada i les panses sultanes.
  • Pas 4: munta l'ensalada col·locant la mescla d'espinacs, cigrons i carlota sobre la base de quinoa. Distribuïx les penques de salmó per damunt i acaba amanint-ho amb la salsa i les llavors de sèsam.

Texto 4 Imagen Salmón Natural

Bruschetta de salmó al natural amb alvocat i taronja

Ingredients per a 4 persones. 10 minuts

  • 3 llandes de salmó al natural
  • 4 llesques de baguet de massa mare
  • 20 ml d'oli d'oliva
  • 1 alvocat
  • 12 fulles d'alfàbega
  • 1/2 ceba roja
  • Ametla laminada al gust
  • 1 culleradeta de mel
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Suc i pell d'una taronja
  • 1 culleradeta d'all en pols

Pas a pas:

  • Pas 1: comença per la salsa, mescla bé el suc de la taronja, la mostassa, l'all en pols, la mel i salpebra. Marina el salmó en penques en la salsa, procura que quede ben xopat.
  • Pas 2: torra les llesques de pa en una planxa amb una miqueta d'oli.
  • Pas 3: munta les bruschettes, començant per les fulles d'alfàbega, la ceba tallada molt fina en forma de mitja lluna i l'alvocat en daus. Finalment, afig les penques de salmó i adoba la bruschetta amb la salsa. Acaba-ho amb l'ametla en làmines i la pell de taronja.

Altres recomanacions

Si t'agrada el salmó, et suggerim este boníssim Tataki de salmó. Molt fàcil de preparar!