Informàtic treballant amb ordinador

Vacants d'ocupació per al Departament d'Informàtica a Mercadona

12 de abril de 2018

Uneix-te al nostre projecte! Mercadona necessita incorporar per al seu equip d'Informàtica, diferents perfils dirigits a: Enginyer/es Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions.

Ofertes d'ocupació per al Departament d'Informàtica a Mercadona

Estem fent passos per a consolidar el nostre projecte d'innovació digital:

Transformació digital per a estar més prop de “El Cap” (client)

2017 ha sigut un any especialment rellevant per a Mercadona en l'àmbit de la innovació digital, ja que ha suposat un punt d'inflexió clar en el seu pla estratègic. La companyia ha aconseguit un acord amb SAP Espanya per al desenvolupament i l'execució del seu projecte de transformació digital, la qual cosa permetrà accelerar la transformació i optimització de tots els processos de la seua cadena de muntatge i suposarà el desplegament a gran escala del software i servicis de SAP.

Amb la incorporació de la plataforma SAP S/4 HANA, la companyia disposarà d'eines que li proporcionaran informació immediata amb anàlisi en temps real per a obtindre, en tot moment, una dada única i veraç en qualsevol punt dels seus processos. Aquesta informació permetrà a Mercadona anticipar-se a les necessitats canviants dels seus “Caps” (clients) i del mercat, la qual cosa facilitarà la presa de decisions per a satisfer plenament als clients.

Per a avançar amb aquest projecte, Mercadona necessita incorporar Enginyer/es Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions.

El treballador a Mercadona és un actiu molt valuós. Actualment compta amb una plantilla de 84.000 treballadors i treballadores, aplica una política de Recursos Humans reconeguda per oferir ocupació estable i de qualitat, entre altres valors. Gràcies a aquesta política diferencial, Mercadona disposa d'un equip cohesionat, replet de talent i amb capacitat de millorar constantment.

La política de Recursos Humans de Mercadona ha sigut reconeguda per l'Organització Internacional del Treball (OIT) depenent de les Nacions Unides i és la primera empresa del sector Distribució en el rànquing Merco Talento 2017 i en l'Enquesta Adecco "Empreses més felices per a treballar".

Condicions laborals a Mercadona

Si tens un nivell alt d'anglés i residència o possibilitat de residència en les localitats on s'ofereixen els llocs de treball, t'animem a consultar i compartir les diferents propostes d'ocupació a Mercadona per a Enginyer/es Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions:

Pots consultar altres ofertes, les condicions i registrar el teu currículum en l'espai d’Ocupació  de la nostra web.