Informàtics treballant amb ordinador

Vacants d'ocupació per al Departament d'Informàtica a Mercadona

19 de octubre de 2017

Mercadona necessita incorporar per al seu equip d'Informàtica, diferents perfils dirigits a: Enginyers Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions.

Ofertes d'ocupació per al Departament d'Informàtica a Mercadona

Mercadona necessita incorporar Enginyers Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions. 

El treballador a Mercadona és un actiu molt valuós. Mercadona té com a objectiu disposar d'una plantilla compromesa amb l'excel·lència en el servei, altament motivada i alineada amb la visió de la companyia per a aconseguir els objectius del projecte comú. El que hui és Mercadona és el resultat de les idees i l'esforç de tots: un equip replet de Talent.

Mercadona, que actualment compta amb una plantilla de 79.000 treballadors i treballadores, aplica una política de Recursos Humans reconeguda per oferir ocupació estable i de qualitat, entre altres valors. Gràcies a aquesta política diferencial, Mercadona disposa d'un equip cohesionat, replet de talent i amb capacitat de millorar constantment.

La política de Recursos Humans de Mercadona ha sigut reconeguda per l’Organització Internacional del Treball (OIT)  i és la primera empresa del sector Distribució en el rànquing Merco Talento i en l'Enquesta Adecco "Empreses més felices per a treballar".

Condicions laborals a Mercadona

Si tens un nivell alt d'anglés i residència o possibilitat de residència a les localitats on s'ofereixen els llocs t'animem al fet que consultes i compartisques les diferents propostes d'ocupació a Mercadona per a Enginyers Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions:

Pots consultar altres ofertes, les condicions i registrar el teu currículum en l'espai d'Ocupació de la nostra web