Vacants d'ocupació per a informàtics/informàtiques en Mercadona

Vacants d'ocupació per a informàtics/informàtiques en Mercadona

06 de juny de 2018

Unix-te al nostre projecte! Mercadona necessita incorporar, per al seu equip d'Informàtica, diferents perfils dirigits a: enginyers/enginyeres tècnics/tècniques i superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions.

Ofertes d'ocupació per al Departament d'Informàtica en Mercadona

Estem treballant per a consolidar el nostre projecte de transformació digital. Per a avançar este projecte, Mercadona necessita incorporar enginyers/enginyeres tècnics/tècniques i superiors en Informàtica i Telecomunicacions.

Si tens la residència o la possibilitat de residir a les localitats on s'oferixen els llocs, t'animem perquè consultes i compartisques les diferents propostes d'ocupació en Mercadona per a enginyers/enginyeres tècnics/tècniques i superiors en Informàtica i Telecomunicacions:

Llocs d'enginyers tècnics:

Llocs d'enginyers superiors (anglés alt):

SAP

Pots consultar les condicions d'estes ofertes i d'altres, i registrar el teu currículum en l'apartat d'Ocupació de la nostra pàgina web.

Condicions laborals en Mercadona

Mercadona té una política de recursos humans que aposta per l'ocupació estable i de qualitat, salaris competitius i per fomentar valors com ara l'equitat i la igualtat, entre altres. Gràcies a esta política diferencial, Mercadona disposa d'un equip cohesionat, ple de talent i amb capacitat de millorar constantment.

Esta política s'ha destacat per Harvard Business Review, que ha publicat un estudi sobre la gestió del talent dels treballadors i treballadores en què Mercadona sobreïx per aprofitar "les aptituds creatives i de resolució de problemes dels treballadors perquè suggerisquen millores".

Un any més, la política de Recursos Humans de Mercadona s'ha reconegut, novament el 2017, en l'Estudi Merco Talent i repetix el primer lloc del rànquing del seu sector, en el qual escala tres llocs en el general, fins al sisé lloc, fet que la convertix igualment en la primera empresa no cotitzada del país.

A més, la política de recursos humans de Mercadona es destaca per l'Organització Internacional del Treball (OIT), que depén de les Nacions Unides. Per a l'OIT, l'aposta de Mercadona per l'ocupació estable i de qualitat, així com l'esforç que porta a terme en formació, conciliació, promoció o el repartiment de beneficis són, igualment, factors responsables de l'èxit de la seua política de recursos humans.