Vacants d'ocupació de Mercadona a Manacor (Palma)

Vacants d'ocupació de Mercadona a Manacor (Palma)

17 de gener de 2018

Hi ha llocs de treball disponibles per a treballar en supermercats de Mercadona a Manacor (Palma) amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal de manteniment d'instal·lacions en les tendes que tenim a Manacor (Palma).

Oferta d'ocupació Mercadona a Manacor (Palma)

Per a cobrir la necessitat de llocs fixos per a tendes de Mercadona a Manacor (Palma), hi ha vacants d'ocupació per a personal de manteniment de supermercat:

Els requisits necessaris per a optar al lloc són els següents:

Candidats amb estudis de FPI, FPII, Grau mitjà o grau superior d'electricitat/electrònica/electromecànica/mecànica, coneixements en instal·lacions elèctriques. Disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabtes en jornada setmanal de 40 hores, en torn de matí. Disponibilitat per a desplaçar-se durant 7 setmanes al centre de formació a València.

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona ofereix:

  • Contracte fix des del primer dia.
  • Jornada de 40 hores setmanals.
  • Salari inicial de 1.297 € bruts al mes, amb progressió salarial.
  • L’allotjament i la manutenció, durant la formació, són a càrrec de l'empresa. Viatges pagats cada 15 dies a casa (caps de setmana).

La companyia s'encarrega de la formació de les seues treballadores i treballadors.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les diferents  propostes d'ocupació de Mercadona a Manacor (Palma) poden presentar les sol·licituds d'ocupació en la nostra web, apartat "Ocupació"   i registrar el seu Currículum.