Vacants d'ocupació de Mercadona a Madrid capital

Vacants d'ocupació de Mercadona a Madrid capital

10 de gener de 2018

Hi ha llocs de treball disponibles per a formar part de l'equip de treballadors de Mercadona en les tendes de Madrid capital amb l'objectiu de cobrir les necessitats de Personal de Supermercat per a tots els llocs de treball.

Oferta d'ocupació Mercadona a Madrid capital

El treballador a Mercadona és un actiu molt valuós. Mercadona té com a objectiu disposar d'una plantilla compromesa amb l'excel·lència i el servici, altament motivada i alineada amb la visió de la companyia per a aconseguir els objectius del projecte comú. El que hui és Mercadona és el resultat de les idees i l'esforç de tots: un equip replet de Talent.

Per a cobrir la necessitat de treballadors de Mercadona per a les tendes de Madrid, necessitem empleats a Mercadona amb els següents requisits:

Vacants per a personal de supermercat amb els següents requisits:

Jornada completa:

Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores i orientació pel servici al client.

  • Jornada de 40 hores setmanals de 1.297 € bruts / mes amb progressió salarial.

Jornada parcial de cap de setmana:

Candidats que preferiblement estiguen cursant carrera universitària, que vulguen i puguen compaginar estudis i treball. Disponibilitat per a treballar divendres i dissabtes (jornada de 15 h/setmanals) o dilluns, divendres i dissabtes (jornada de 20 h/setmanals). 

  • Jornada de 15 hores setmanals de 487 € bruts / mes amb progressió salarial
  • Jornada de 20 hores setmanals de 649 € bruts / mes amb progressió salarial

Personal de manteniment de tenda:

Candidats amb estudis de FPI, FPII, Grau mitjà o grau superior d'electricitat/electrònica/electromecànica/mecànica, coneixements en instal·lacions elèctriques. Disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabtes en jornada setmanal de 40 hores, en torn de matí. Disponibilitat per a desplaçar-se durant 7 setmanes al centre de formació a València.

  • Jornada de 40 hores setmanals de 1.297 € bruts / mes amb progressió salarial.

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona ofereix un contracte fix des del primer dia.

La companyia s'encarrega de la formació de les seues treballadores i treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Pescateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja i Manteniment de tenda.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les diferents  propostes d'ocupació de Mercadona a Madrid capital poden presentar les sol·licituds d'ocupació en la nostra web, apartat "Ocupació"   i registrar el seu Currículum.