Vacants d'ocupació de Mercadona a la Seu d'Urgell i Solsona (Lleida)

Vacants d'ocupació de Mercadona a la Seu d'Urgell i Solsona (Lleida)

20 de juny de 2018

Hi ha llocs disponibles per a formar part de l'equip de treballadors de Mercadona a les botigues de la Seu d'Urgell i Solsona (Lleida) amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal de supermercat per a tots els llocs.

Oferta d'ocupació Mercadona a la Seu d'Urgell i Solsona

El treballador en Mercadona és un actiu molt valuós. Mercadona té com a objectiu disposar d'una plantilla compromesa amb l'excel·lència i el servei, altament motivada i alineada amb la visió de la companyia per a aconseguir els objectius del projecte comú. El que hui és Mercadona és el resultat de les idees i l'esforç de tots: un equip ple de Talent.

Per a cobrir la necessitat de treballadors de Mercadona per a les botigues de la Seu d'Urgell i Solsona, necessitem empleats en Mercadona amb els requisits següents:

  • Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO).
  • Disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores i orientació pel servei al client.

Consulta les ofertes i inscriu-te:

Condicions laborals en Mercadona

  • Mercadona oferix un contracte fix des del primer dia.
  • Jornada de 40 hores setmanals amb un jornal inicial de 1.312 € bruts/mes amb progressió salarial.

La companyia s'encarrega de la formació de les treballadores i els treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Pescateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja i Manteniment de botiga.

Més informació sobre les Condicions laborals en Mercadona.

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona poden presentar les sol·licituds d'ocupació en la nostra pàgina web, apartat Ocupació i registrar el seu currículum.