Vacants d'ocupació de Mercadona a Fuente el Saz i El Casar

Vacants d'ocupació de Mercadona a Fuente el Saz i El Casar

12 de març de 2018

Hi ha llocs disponibles per a formar part de l'equip de treballadors de Mercadona a les tendes de Fuente el Saz i El Casar amb l'objectiu de cobrir les necessitats de campanya de personal de supermercat per a tots els llocs de treball.

Oferta d'ocupació Mercadona a Fuente el Saz i El Casar

Per a cobrir la necessitat de treballadors de Mercadona per a campanya a les tendes de Fuente el Saz i El Casar, necessitem empleats a Mercadona.

Vacants per a personal de supermercat amb els següents requisits:

Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabte durant períodes vacacionals.

Per a cobrir la necessitat de llocs de treball temporals per a tendes de Mercadona, hi ha vacants d'ocupació per a treballar a Mercadona en diferents localitats. Inscriu-te en les ofertes d'ocupació de Mercadona del teu interés:

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona ofereix per a aquestes vacants:

-  Contracte temporal.

-  Jornada Completa i Jornada Parcial.

-  Salari de 1.312 € bruts/mes per a jornada completa (part proporcional per a jornada parcial).

La companyia s'encarrega de la formació de les seues treballadores i treballadors en tots els llocs de treball de les seccions de Fruiteria, Pescateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Neteja, Servici a domicili, Caixes i Reposició.

Més informació sobre les Condiciones laborals a Mercadona.