Imatge en un dels nostres blocs logístics.

Vacants de treball de mosso/mossa de magatzem per a blocs logístics en Mercadona

10 de gener de 2019

Hi ha llocs disponibles per a treballar en els blocs logístics de Mercadona amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal: mosso/mossa de magatzem.

Unix-te al nostre equip!

Mercadona treballa en el desenvolupament de la seua xarxa logística amb l'objectiu de transformar-la per a optimitzar tot el seu potencial. Per a liderar l'eficiència en la seua cadena de subministrament, manté inversions constants des de fa més d'una dècada, fet que li ha permés no només reforçar la seua eficiència, sinó també innovar amb l'eliminació en els seus blocs de qualsevol manipulació i sobreesforç dels treballadors i les treballadores, la qual cosa contribuïx a previndre i a reduir el risc d'accidents laborals. De fet, la companyia ha consolidat la seua aposta pel treball de qualitat en els magatzems, amb la posada en marxa de blocs logístics totalment automatitzats, pioners en el sector, que són, a més, un motor de competitivitat i de productivitat.

Per a cobrir la necessitat de treballadors en els blocs logístics de Mercadona, i com que el treballador en Mercadona és un dels pilars fonamentals, t'oferim:

  • Sou inicial de 1.312 € brut/mes (per a jornada completa).
  • Formació a càrrec de l'empresa en tots els llocs.

Per a conéixer més sobre el que t'oferim, ací et parlem sobre les condicions laborals en Mercadona.

Busca les ofertes de la teua província i inscriu-te!