Café americà Hacendado de Mercadona

UCC Coffee Spain trasllada la línia de producció del Café americà de Mercadona del Japó a Logronyo

15 de gener de 2021
  • El producte és una manera senzilla i pràctica de prendre un café de filtre tipus americà sense la necessitat de cap cafetera.
  • La companyia du a terme sessions de coinnovació amb els clients aficionats al café, els quals disfruten amb el sabor i el ritual de preparació del café.
  • El Proveïdor Totaler invertix més de 250.000 € amb el doble objectiu de minimitzar l'impacte mediambiental i millorar el servici al client.

UCC Coffee Spain, Proveïdor Totaler de Mercadona especialitzat en café molt i café en gra, trasllada la línia de producció del Café americà de la marca Hacendado del Japó a Logronyo (La Rioja). El fabricant invertix més de 250.000 € en el canvi, amb el doble objectiu de minimitzar l'impacte mediambiental i millorar el servici a ''El Cap'' (client), ja que guanya en proximitat física i logística. 

El producte, disponible en totes les botigues de la companyia (excepte Canàries, perquè no hi ha hàbit de consum), és una manera senzilla i pràctica de prendre un café de filtre tipus americà sense la necessitat de cap cafetera.

Roberto Vilanova, especialista en café de gra i café molt de Mercadona, destaca que ''des de la implantació d'este peculiar café, la companyia ha mantingut sessions de coinnovació amb els clients aficionats a esta beguda, els quals disfruten descobrint el sabor i el ritual de preparació d'este café, ja que en només tres minuts preparen un café americà exquisit. Està pensat per a disfrutar en el moment''.

Café americà Hacendado en el lineal de MercadonaCafé americà Hacendado en el lineal de Mercadona.

Café americà Hacendado  de MercadonaCafé americà Hacendado de Mercadona

Logo EActiVat