Part de l'assortiment disponible en Mercadona

Torna l'assortiment dolç de Mercadona per a les festes de Pasqua

30 de març de 2023
  • Entre l'assortiment, que la companyia té disponible en les més de 1.600 botigues situades a Espanya i Portugal fins a mitjan mes d'abril, destaca l'Assortiment de xocolate, els Ous amb disquets i el Conill de xocolate.
  • Sis proveïdors diferents són els encarregats d'elaborar tot l'assortiment d'esta campanya, per a la qual s'han utilitzat més de 550 tones de xocolate.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix de nou el seu tradicional assortiment de xocolates de Pasqua perquè ''El Cap'' (client) puga trobar el seu dolç favorit i celebrar estes festes. Els dolços, compostos per diferents xocolates amb formes i grandàries variades, estan disponibles fins a mitjan mes d'abril en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal.

En l'elaboració d'esta campanya, en la qual han col·laborat sis proveïdors diferents, s'han utilitzat més de 550 tones de xocolate.

Entre l'assortiment de Pasqua de Mercadona destaca el Conill de xocolate amb llet, els Ous de xocolate blanc i xocolate amb llet amb disquets de colors a l'interior, i també l'Assortiment de Xocolate.

Tradicional assortiment de dolços de Pasqua disponible en MercadonaTradicional assortiment de dolços de Pasqua disponible en Mercadona.

Part de l'assortiment disponible en MercadonaPart de l'assortiment disponible en Mercadona.