Assortiment de dolços de Pasqua, disponibles en Mercadona

Torna a Mercadona l'assortiment de xocolates per a les festes de Pasqua amb millores i novetats

08 de abril de 2022
  • La companyia incorpora més de 14 xocolates diferents amb formes i grandàries variades, que estaran disponibles de manera exclusiva en les més de 1.600 botigues fins que acaben les festes.
  • Una àmplia gamma perquè ''El Cap'' puga trobar el seu dolç favorit i celebrar estes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ja disposa de l'assortiment de xocolates de Pasqua perquè ''El Cap'' (client) puga trobar el seu dolç favorit i celebrar estes festes. En total, més de 14 xocolates diferents amb formes i grandàries variades, que estaran disponibles de manera exclusiva en les més de 1.600 botigues de la companyia fins que acaben les festes.

Des de final del passat mes de març, el client ja pot trobar les tradicionals figures de xocolate amb llet amb forma de pilotes, conill o pollet, o preparades en un assortiment variat, i també els ous amb sorpresa o farcits de xocolatines de colors.

Entre les novetats, destaca la Gallina de Pasqua, elaborada amb un 70 % de xocolate negre; els ous d'avellana; una ouera farcida d'ous de mousse de xocolate amb llet, i dos figures amb forma de conill, una de xocolate amb llet i l'altra de xocolate blanc.

Així mateix, entre les millores, es troben els Ous Choc, en els quals s'han inclòs dos unitats més respecte a l'any anterior, o les piruletes de xocolate, en les quals s'ha reduït el suport perquè es manegen millor.  

Assortiment de dolços de Pasqua, disponibles en MercadonaAssortiment de dolços de Pasqua, disponibles en Mercadona.