Varias naranjas en primer plano en la sección de fruta y verdura de una tienda Mercadona.

Taronges de Mercadona: s'inicia la campanya de taronja nacional

27 de octubre de 2016
  • Mercadona ofereix fins a agost de 2017 taronges de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Murcia, Catalunya, Illes Balears i Canàries.
  • Mercadona preveu comprar 220.000 tones a més de 2.500 proveïdors locals en la campanya 2016-2017, la qual cosa suposa un 22% més respecte a la campanya anterior.

Naranjas españolas en Mercadona Taronges de Mercadona a la venda en la secció de Fruita i Verdura.

Com tots els anys per aquesta època, s'inicia la temporada de taronges espanyoles en Mercadona. La campanya de taronja d'origen nacional comença amb taronges de la varietat Navelina, a les quals seguiran les taronges de les varietats Navel/Navelate, Lane-Batega, Lane-Batega Powell i València-Batega. L'origen de les taronges és Comunitat Valenciana, Andalusia, Murcia, Catalunya, Illes Balears i Canàries.

La taronja espanyola en Mercadona estarà a la venda en la secció de Fruita i Verdura fins a agost de 2017. Per a oferir aquesta fruita, Mercadona preveu comprar 220.000 tones de taronges a més de 2.500 proveïdors locals el que suposa un 22% més respecte a la campanya de taronja anterior.

A més, com a mostra de l'aposta de Mercadona per aquesta fruita d'origen nacional, Mercadona té disponible en algunes de les seues tendes un nou servei de suc de taronja recien espremut que anirà arribant progressivament a totes les tendes els pròxims mesos. Aquest nou servei ha permès incrementar les compres de taronja a agricultors locals en més de 2.500 tones d'una taronja més “lletja” i de menor calibre però de gran qualitat que abans no s'adaptava a la venda i ara té una gran acceptació per a l'elaboració de suc.

Mercadona transporta als seus supermercats les taronges en el menor temps possible gràcies a la seua eficient xarxa logística, la qual cosa permet oferir taronges amb la màxima frescor. La primera taronja de la campanya sol tenir un toc d'acidesa i, a mesura que avança la campanya, la taronja va adquirint un major dulzor.

Aquesta fruita és molt versàtil ja que pot consumir-se tant en sucs, postres o en la preparació de melmelades, dolces i rebosteria. L'alt contingut de Vitamina C i antioxidants naturals fan que la taronja siga una excel·lent opció per a evitar els refredats habituals d'aquesta època.

Com es venen les taronges espanyoles en Mercadona?

  •  Taronges en malla de 3 Kg i 6 Kg.
  • Taronges a orri.
  • Taronges en servei de suc recien espremut (només en algunes tendes i origen nacional a partir de novembre).

 Procedencia naranjas de Mercadona

Desde que se inicia la temporada de naranja en el mes de octubre, hasta que finaliza en agosto del siguiente año, Mercadona ofrece en todos sus supermercados naranjas de procedencia nacional. Esto es posible gracias a los acuerdos que los proveedores de Mercadona mantienen con más de 2.500 productores locales de cítricos. Mercadona ya compró más de 180.000 toneladas de naranjas españolas en la campaña anterior, cifra que representa el 90% del volumen total de compras de este cítrico.

Estas acciones se integran dentro de los esfuerzos llevados a cabo por Mercadona para desarrollar una Cadena Agroalimentaria Sostenible. A través del contacto directo y único con el sector primario español, Mercadona mantiene acuerdos estables con 12.000 pescadores, 4.300 ganaderos y 7.500 agricultores de todo el territorio español. De hecho, en el pasado ejercicio Mercadona invirtió 15.393 millones de euros en compras, lo que supone que más del 85% de los productos ofrecidos en su establecimientos proceden de España.