Les varietats de Quefir al Natural i de Coco d'Hacendado

Quefir al Natural i de Coco de Mercadona amb totes les seues propietats probiòtiques per a tornar a la rutina

16 de setembre de 2022
  • Estes begudes oferixen les millors solucions per als qui busquen disfrutar sense sucres afegits i 0 % matèria grassa o per als qui preferixen una beguda vegetal sense llet ni derivats d'origen animal.
  • El Proveïdor Totaler Productes del Moianès és el responsable d'elaborar estos productes a les seues instal·lacions de Moià (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als "Caps" (clients) Quefir al Natural 0 % Matèria grassa i de Coco d'Hacendado per a satisfer la demanda dels qui busquen les propietats probiòtiques d'este producte de diferents maneres.

El Quefir al Natural 0 % Matèria grassa de Mercadona oferix una solució sense sucres afegits desnatada, líquida, fàcil i ràpida de consumir sola o com a base per a fer batuts amb fruites i cereals. En el cas del Quefir de Coco de Mercadona, és la primera solució vegetal beguda que oferix Mercadona, endolcida amb pitera, i especialment indicat per a vegans i vegetarians, apte per als intolerants a la lactosa i al·lèrgics a la proteïna de la llet.

Estes varietats de Quefir al Natural i de Coco són elaborades pel Proveïdor Totaler Productes del Moianès a les seues instal·lacions de Moià (Barcelona).

Les varietats de Quefir al Natural i de Coco d'HacendadoLes varietats de Quefir al Natural i de Coco d'Hacendado.