Safata de bimi de Mercadona.

Què és el Bimi? Descobreix-lo a Mercadona

03 de juliol de 2017
  • El Bimi és una verdura de proximitat de sabor suau i dolç que es conrea a diverses zones d'Espanya.

 

El Bimi és una verdura de sabor suau i dolç que es conrea a diverses zones d'Espanya.

El Bimi, la verdura de moda, ja a Mercadona. Amb un sabor suau i dolç. Es caracteritza per tindre una tija verda similar a la de l'espàrrec i una flor molt semblant a la del bròcoli.

Una verdura carregada de propietats saludables que conté nutrients essencials, entre els quals destaquen el Potassi, Calci, Zinc, l'Àcid Fòlic, Antioxidants, Vitamina C, Vitamina B6…

T'ho posem fàcil ja que trobaràs el bimi de Mercadona en safates, llest per a cuinar!

Disponible en la nostra secció de Fruita i Verdura dels supermercats Mercadona de la península i Balears.        

Com es consumeix el Bimi de Mercadona?

El paladar i versatilitat d'aquesta verdura permeten utilitzar-la en una infinitat de receptes, en amanides, com a plat principal o acompanyant a carns o peixos…

Pots consumir-lo com preferisques: cru, fregit, bollit, al vapor… com vulgues.

Pots realitzar multitud de plats que inclouen el Bimi com a ingredient, molts xefs de prestigi l’utilitzen en moltes de les seues receptes. Per què esperar per a provar-lo? Acosta't al teu Mercadona més proper

On es conrea el Bimi de Mercadona?

El bimi de Mercadona es conrea en camps de la Regió de Múrcia i a diverses zones del litoral mediterrani (des de Tarragona a Cartagena) per a assegurar la seua màxima qualitat i frescor. Durant el període estival també es conrea a les zones altes de Jumilla, Caravaca de la Cruz o Albacete.

Els proveïdors especialistes Agrupación Hortofrutícola Lucas, Grupo Agromediterránea i Sociedad Cooperativa Sacoje, situats a la província de Múrcia, són els encarregats de subministrar aquest producte amb la seua màxima qualitat i frescor a Mercadona.

Mercadona, compromesa amb els productes espanyols, recolza la iniciativa "Fruita i Verdura d’ací i d’ara" del Ministeri d'Agricultura per a recomanar el consum de fruita i verdura de manera regular. Les fruites i verdures, caracteritzades per la seua qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.

A més, en el marc del seu compromís amb el sector primari espanyol, Mercadona col·labora amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders.