Nova oferta d'ocupació Mercadona a Barcelona i Madrid

Oferta d'ocupació a Mercadona per a Barcelona i Madrid

31 de agost de 2018

Tenim llocs disponibles per a formar part del nostre equip de treballadors per a botigues de Barcelona i Madrid, amb l'objectiu de seguir generant ocupació i oferint el millor servici als nostres clients. 

El treballador a Mercadona és una peça clau, per això el nostre objectiu és tindre una plantilla compromesa amb l'excel·lència i el servici. La motivació i el fet d'estar alineats amb la visió de la companyia és el més important per a aconseguir els objectius d'un projecte comú. El que hui és Mercadona, és el resultat de les idees i l'esforç de tots: un equip replet de Talent.

El treballador és qui garantix la qualitat de la nostra atenció al client i dona el millor servici. Per això, formem i dotem tots els nostres empleats de les ferramentes necessàries perquè puguen exercir el seu treball. L'objectiu de Mercadona és tindre un gran equip de persones que contribuïsquen a ser cada vegada millors.

Forma part del nostre equip! Busquem candidats amb els requisits següents:

  • Estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO).
  • Disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores i orientació pel servici al client.

Consulta les nostres ofertes d'ocupació i inscriu-te! 

Oferim contracte fix des del primer dia i jornada de 40 hores setmanals amb un sou inicial de 1.312 € bruts / mes amb progressió salarial. A més, la formació és a càrrec nostre en tots els llocs (seccions de Fruiteria, Pescateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja i Manteniment de botiga).

Si vols saber-ne més, ací et parlem sobre Condicions laborals a Mercadona.