Sèrum Oil Curl Perfect disponible en la Perfumeria de Mercadona

Neocos Laboratorios invertix mig milió d'euros en una nova línia per a elaborar la gamma Curl de Mercadona

06 de juliol de 2022
  • La gamma és apta per a seguir el Mètode Curly, ja que està composta per productes elaborats sense alcohols secants, sulfats ni silicones, i té més de la meitat dels envasos fabricats amb plàstic reciclat.
  • El Proveïdor Totaler elabora estos productes a les seues instal·lacions d'Algemesí (València), per a les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal.

Neocos Laboratorios, Proveïdor Totaler de Mercadona especialitzat en cosmètica capil·lar, invertix més de mig milió d'euros per a implantar i adaptar una nova línia de producció per a elaborar la gamma Curl de Mercadona. Estos productes, elaborats sense alcohols secants, sulfats ni silicones, són aptes per a seguir el Mètode Curly, una rutina capil·lar que es basa en la hidratació, nutrició i en el respecte natural dels cabells per a potenciar la seua brillantor natural i els caragols o les ones dels cabells. El resultat són uns cabells més hidratats, definits i amb menys encrespament.

Neocos Laboratorios, responsable d'elaborar la gamma curl de Mercadona a les seues instal·lacions situades a Algemesí (València) per a les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal, presenta més de la meitat de la gamma en envasos fabricats amb plàstic reciclat.

En concret, esta línia d'higiene capil·lar està composta pel xampú, la màscara amb rentada, el leave-in (màscara sense rentar), el gel activador de caragols i el sèrum oil. Tots estan disponibles en la Perfumeria de Mercadona amb el nom Curl Perfect.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Assortiment Curl MercadonaAssortiment Curl Mercadona.

Imagen cabecera: Sèrum Oil Curl Perfect de Mercadona.