#EActíVat 6 mesos 5000 empreses. Que seguisca la reactivació

Més de 5.000 empreses s'adherixen a #EActíVat per l'acceleració econòmica en només sis mesos

16 de setembre de 2020
  • Es complix mig any de l'inici del moviment #AçòNOhadePARAR, que va arrancar dies després de la declaració de l'estat d'alarma, amb l'objectiu de reconéixer l'esforç de les empreses i treballadors que van continuar amb la seua activitat perquè la roda de l'economia no es parara.
  • El 24 de maig, #EActíVat va prendre el testimoni a #AçòNOhadePARAR en la desescalada per a reconéixer l'esforç d'empreses, empresaris i empresàries, treballadors i autònoms en la recuperació econòmica, i donar visibilitat a les seues idees i fets.

Hui fa sis mesos des que el 16 de març de 2020 nasquera #AçòNOhadePARAR, la plataforma que durant el confinament va unir i va animar a no parar els qui treballaven garantint els subministraments essencials a pesar de les grans dificultats. Des d'este moviment s'encoratjava totes les empreses, emprenedors i autònoms que no podien treballar o obrir el seu negoci a continuar actius, inspirant-los amb casos d'èxit reals que ocorrien en aquell moment perquè també innovaren, reinventaren el seu negoci o es readaptaren a la nova situació. Com a resultat, van ser 3.000 les empreses que es van adherir a #AçòNOhadePARAR, que se sumen a les més de 2.000 que s'han unit a #EActíVat des del 24 de maig fins al dia de hui, que sumen un total de 5.000 empreses que secunden estes iniciatives.

Els dos projectes -#AçòNOhadePARAR, durant l'estat d'alarma, i #EActíVat des de la desescalada- han tingut dos objectius comuns: accelerar i activar la nostra economia per a superar les conseqüències socials i econòmiques de l'impacte que la crisi sanitària per la COVID-19 ha generat en la nostra estructura empresarial i industrial, i reconéixer i reivindicar públicament totes les empreses, empresaris i treballadors que amb el seu exemple aconseguixen que la roda de la nostra economia no es pare.

Així, s'han sumat empreses de tots els sectors i grandàries de tots els racons de la geografia nacional. També s'han adherit importants organismes econòmics del nostre país, com ara cambres de comerç i organitzacions empresarials, així com federacions, confederacions i associacions.

#EActíVat disposa d'una plataforma (www.eactivate.com) que destaca diàriament casos d'empreses que demostren amb fets com ajuden la societat. A més, inclou seccions que han tingut un gran acolliment entre el públic com són els diàlegs entre empresaris, els consells, informes gràfics, estudis d'actualitat i un ampli contingut de valor tant per al xicotet emprenedor com per a grans empresaris i empresàries. La iniciativa posa èmfasi en les majors palanques d'activació: la digitalització, la sostenibilitat, l'ocupabilitat, les infraestructures, la productivitat i la reinvenció.

Des que va començar la campanya de comunicació fa sis mesos, s'han generat més de 80 milions d'impactes en TV nacionals, en les quals es van mostrar un total de 315 casos d'empreses com a reconeixement al seu esforç i que podien inspirar els altres. Les iniciatives han aparegut en més de 1.200 notícies en mitjans de comunicació, s'han elaborat més de 1.400 continguts d'interés, i les diferents seccions de la pàgina web han sigut vistes en més d'un milió i mig d'ocasions. Actualment, la iniciativa té més d'11.000 seguidors en xarxes socials, fet que ha permés que els continguts hagen arribat a més de 7,5 milions d'usuaris.

En paraules de Paula Llop, coordinadora del projecte, ''tant #AçòNOhadePARAR, durant el confinament, com ara #EActíVat són dos iniciatives que han ajudat al fet que milers d'empreses, emprenedors i professionals hagen tingut un reconeixement al seu esforç. Cada dia visibilitzem els qui reaccionen ràpidament, innovant o readaptant la seua empresa o negoci, o formant-se i actualitzant-se, perquè creiem que estos exemples poden ser inspiradors per als altres. I tal com repetim des del començament, no es tracta únicament de no parar, sinó d'accelerar. No és moment de posar-se límits. Per això, continuarem centrant-nos en la importància d'impulsar l'activitat econòmica, i continuarem actius i units per un objectiu comú: aconseguir la recuperació econòmica el més prompte que siga possible''. 

Vídeo en espanyol

Perquè no és moment de parar, sinó d'accelerar.

No és moment de posar-nos límits.

www.eactivate.com

Logo EActiVat