Precision System6, la nova fulla d'afaitar de Deliplus sense plàstic en l'envàs

Mercadona ven més de 900 maquinetes d'afaitar de sis fulles Precision System6 al dia

23 de agost de 2021
  • El disseny s'ha desenvolupat per a satisfer la necessitat dels "Caps" que s'afaiten diàriament i busquen una apurada perfecta sense irritacions.
  • La banda lubrificant aporta vitamina E i Àloe vera per a una afaitada més còmoda.
  • La gamma Precision System de Deliplus no conté plàstic en l'envàs.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta en tota la cadena la nova maquineta d'afaitar de sis fulles Precision System6, de la qual ja ven més de 900 maquinetes diàries.

Les sis fulles i el capçal basculant i pivotant de la maquineta permeten una apurada màxima, i una fulla de precisió posterior facilita afaitar les zones difícils, com davall del nas o les patilles. A més, la banda lubrificant aporta vitamina E i Àloe vera per a facilitar l'afaitada.

Precision System6 està pensada especialment per a satisfer la necessitat dels “Caps”, que s'afaiten diàriament i busquen una apurada perfecta i sense irritacions. Pensant en el medi ambient, les maquinetes Precision System6 de Deliplus no contenen plàstic en l'envàs.

Mercadona ven les noves fulles d'afaitar Precision System6 de DeliplusLes noves maquinetes de sis fulles Precision System6 de Deliplus, en el lineal de Mercadona.