Exfoliant corporal mineral Seesee disponible en la secció Perfumeria de Mercadona

Mercadona ven més de 1.600 unitats al dia del seu exfoliant corporal elaborat amb sals minerals del mar Mort

16 de juny de 2020
  • Es tracta d'un producte per a la higiene corporal, caracteritzat principalment per suavitzar, hidratar i netejar impureses de la pell, i estar enriquit amb múltiples olis essencials i naturals com el d'argània o ametles dolces, entre altres.
  • El Proveïdor Totaler Minus 417 fabrica este producte amb minerals d'este mar, balneari natural conegut mundialment pels seus múltiples beneficis per a la pell.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 1.600 unitats al dia de l'Exfoliant corporal mineral Seesee, fabricat pel Proveïdor Totaler Minus 417 amb sals minerals del mar Mort, balneari natural conegut mundialment pels múltiples beneficis que porporciona per a la pell.

El producte Exfoliant corporal mineral Seesee de Mercadona, disponible en tota la cadena, es caracteritza principalment per netejar impureses de la pell, hidratar-la i suavitzar-la, i també enfortir la seua protecció natural i millorar la seua capacitat per a retindre aigua. En la seua composició, a més de les sals minerals del mar Mort, ingredient clau de l'èxit d'este exfoliant, destaca que està enriquit amb múltiples olis essencials i naturals com el d'ametles dolces, el de llavor de raïm i de sèsam, d'argània, del fruit del roser caní; i vitamina E, antioxidant molt potent per a combatre els radicals lliures.

Coneix més sobre les propietats de l'exfoliant mineral i aprén a utilitzar-lo per a obtindre els millors resultats.

Exfoliant corporal mineral Seesee disponible en la secció Perfumeria de MercadonaExfoliant corporal mineral Seesee disponible en la secció Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat