Les noves creïlles ondulades sabor formatge de Mercadona

Mercadona ven més d'11.000 bosses diàries de les noves creïlles ondulades sabor formatge

31 de juliol de 2020
  • Presents en totes les botigues de la península, les Illes Balears, Ceuta i Melilla des del mes de juny passat.
  • Es tracta d'un aperitiu ideal per a combinar-lo amb refrescos, cervesa i vi negre, i que ha rebut una valoració molt alta en les sessions que la companyia du a terme als centres de coinnovació amb els "Caps" (clients).
  • El Proveïdor Totaler PepsiCo produïx este aperitiu per a la cadena de supermercats a Burgos (Castella i Lleó).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat l'oferta d'aperitius per a "El Cap" (client) amb les noves Creïlles ondulades sabor formatge. Presents en tots els supermercats de la península, les Illes Balears, Ceuta i Melilla des del mes de juny passat, registren unes vendes de més d'11.000 bosses diàries.

Tenen un tall extra ondulat i un sabor intens a formatge curat que ha obtingut molt bones valoracions com a aperitiu en les sessions que la companyia du a terme als centres de coinnovació amb els "Caps", ja que resulta una combinació ideal per a refrescos, cervesa o vi negre.

La multinacional estatunidenca PepsiCo és el Proveïdor Totaler d'este producte, que s'elabora en format de 150 grams al centre que la companyia té a Burgos (Castella i Lleó).

Les noves Creïlles ondulades sabor formatge en el lineal de MercadonaLes noves Creïlles ondulades sabor formatge en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat