Els Chic-kles Gingebre i Llima d'Hacendado de Mercadona

Mercadona ven 8.200 paquets diaris dels nous Chic-kles Gingebre i Llima

10 de maig de 2021
  • El sabor ha sigut desenvolupat amb "Caps" (clients) de diferents centres de Mercadona, juntament amb l'equip d'I+D del proveïdor, buscant els ingredients i les aromes més adequades per a aconseguir un sabor impactant i equilibrat.
  • El Proveïdor Totaler Chic-kles Gum elabora esta varietat única en el mercat a les instal·lacions de Riba-roja de Túria (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha sumat al seu assortiment de xiclets un sabor únic en el mercat: Gingebre i Llima, dels quals ven més de 8.200 paquets al dia, ideals per a prendre després dels menjars o entre hores, que fa que disfrutes d'un sabor intens i aromàtic, mescla de picant i refrescant.

Els Chic-kles Gingebre i Llima d'Hacendado són el resultat de la coinnovació entre Mercadona, el proveïdor i els "Caps" (clients) de diversos centres, juntament amb l'equip d'I+D del proveïdor, buscant els ingredients i les aromes més adequades per a aconseguir un sabor impactant i equilibrat.

L'empresa Chic-kles Gum és el Proveïdor Totaler d'estos xiclets, elaborats a la fàbrica de Riba-roja de Túria (València) per a tota la cadena de supermercats.

Els Chic-kles Gingebre i Llima d'Hacendado de MercadonaEls Chic-kles Gingebre i Llima d'Hacendado de Mercadona.