Rosquilletes en les seues diferents varietats, en el lineal d'una botiga Mercadona a València

Mercadona ven 65.000 paquets al dia de rosquilletes

04 de setembre de 2020
  • La varietat amb pipes és la favorita de "Els Caps" (clients), amb més de la meitat de les vendes, seguida de la de formatge.
  • Les diferents varietats de snacks enfornats de pa són elaborades pel Proveïdor Totaler Anitin a les seues instal·lacions de Carlet (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven 65.000 paquets diaris de Rosquilletes, snacks enfornats de pa, en les seues diferents varietats. Les preferides per "Els Caps" (clients) són la varietat Rosquilletes amb pipes, de la qual es venen 33.388 paquets en tota la cadena de supermercats, seguides de les de formatge.

Les Rosquilletes són un aliment tradicional propi de la Comunitat Valenciana que, a poc a poc, s'ha estés a la resta d'Espanya, on es denomina de manera diferent depenent de la zona: snacks, palets de pa enfornats o bastonets de pa.

Elaborades pel Proveïdor Totaler Anitin a les seues instal·lacions de Carlet (València), la companyia oferix diferents varietats disponibles en tota la cadena com les Rosquilletes amb pipes o Rosquilletes amb formatge; encara que també n'hi ha amb fruita seca i cereals i espelta. En algunes botigues situades a la Comunitat Valenciana, el client també pot trobar especialitats com les Rosquilletes forn, fruit del compromís de la companyia per adaptar-se als gustos i hàbits de la zona.

Rosquilletes en les seues diferents varietats, en el lineal d'una botiga Mercadona a ValènciaRosquilletes en les seues diferents varietats, en el lineal d'una botiga Mercadona a València.

Logo EActiVat