Els Nuggets de titot sense gluten i sense lactosa, disponibles en Mercadona

Mercadona ven 5.000 bosses al dia de Nuggets de titot sense gluten i sense lactosa

09 de abril de 2021
  • Este producte congelat, que es pot preparar en paella, fregidora i al forn, és ideal com a entrant o plat principal de dinars i sopars.
  • El Proveïdor Totaler Fripozo és el proveïdor especialista responsable d'elaborar este producte al seu centre de Las Torres de Cotillas (Múrcia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven diàriament més de 5.000 bosses de Nuggets de titot sense gluten i sense lactosa Hacendado.  Este producte, que està a la disposició dels "Caps" (clients) en tota la cadena, és ideal com a entrant o plat principal de dinars i sopars.

El Proveïdor Totaler Fripozo elabora este producte en el seu centre de Las Torres de Cotillas (Múrcia), que es pot preparar en paella, en fregidora i també al forn.

Cada any Mercadona suma nous productes a la llista de productes sense gluten Hacendado. En l'actualitat, Mercadona oferix més de 1.300 solucions convenientment envasades i identificades en l’etiquetatge per a garantir la màxima satisfacció als seus clients celíacs. Mercadona també té en compte altres al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, com ara la lactosa.  Per això, treballa diàriament en la millora de l'assortiment i la identificació de productes sense al·lergògens.

Els Nuggets de titot sense gluten i sense lactosa, disponibles en MercadonaEls Nuggets de titot sense gluten i sense lactosa, disponibles en Mercadona.

Logo EActiVat