La nova Mascareta d'Argila Verda en el lineal de Perfumeria de Mercadona

Mercadona ven 3.000 mascaretes facials d'argila verda de Deliplus al dia

09 de setembre de 2020
  • Equilibra l'excés de greix en la pell de la cara i minimitza els punts negres i, d'esta manera, deixa una pell mat i renovada.
  • El Proveïdor Totaler RNB de la Pobla de Vallbona (València) produïx este cosmètic sorgit d'un procés de coinnovació amb ''El Cap'' (client).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven 3.000 unitats diàries de Mascareta d'Argila Verda de Deliplus, el nou complement de neteja personal destinat a la neteja de les pells grasses o amb tendència a l'aparició d'acne.

La combinació d'actius, juntament amb el zinc-PCA i l'argila verda, equilibren l'excés de greix en la pell de la cara i minimitzen l'aparença dels punts negres, i així deixen una pell mat i renovada.

El Proveïdor Totaler RNB, de la Pobla de Vallbona (València) produïx la Mascareta d'Argila Verda de Deliplus en format de 100 ml que va sorgir d'un procés de coinnovació amb els ''Caps'' (clients), que van col·laborar directament en el desenvolupament del producte fins que es va aconseguir el que els va resultar més satisfactori.

La nova Mascareta d'Argila Verda en el lineal de Perfumeria de MercadonaLa nova Mascareta d'Argila Verda en el lineal de Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat