Gamma de tovalloletes netejadores per a la llar en el lineal de Mercadona

Mercadona ven 28.000 unitats de tovalloletes netejadores per a la llar i n'amplia la gamma

03 de juliol de 2020
  • La companyia incorpora al seu assortiment les Tovalloletes multiusos, que netegen en profunditat qualsevol tipus de superfície, sense necessitat de rentar.
  • El Proveïdor Totaler Ubesol produïx les set referències que componen l'assortiment de tovalloletes netejadores per a la llar.

 

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça l'assortiment de tovalloletes especialitzades en la neteja de la llar i ven 28.000 unitats al dia d'esta gamma de productes.

Este assortiment de tovalloletes per a neteja de la llar de Mercadona està compost per sis referències, l'ús de les quals es destina a zones i elements concrets de la llar: cuina, banys, vidres i espills, mobles, cuir i sòls. A estes, s'han incorporat les Tovalloletes multiusos de Mercadona, que netegen qualsevol tipus de superfície sense necessitat de rentar i que estaran disponibles en els més de 1.600 supermercats de la cadena al llarg del mes de juliol. 

Esta novetat sorgix a partir de les aportacions realitzades per nombrosos clients en els centres de coinnovació que la companyia té en diferents punts del país, els quals demanaven unes tovalloletes amb les quals poder netejar qualsevol superfície, independentment del material amb el qual estiga elaborada.

Totes estes referències que componen l'assortiment de tovalloletes netejadores per a la llar estan fabricades dins de la marca Bosque Verde pel Proveïdor Totaler Ubesol SL, a Atzeneta d'Albaida (València).

Gamma de tovalloletes netejadores per a la llar en el lineal de MercadonaGamma de tovalloletes netejadores per a la llar en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat