Botelles de Clara d'ou líquida pasteuritzada de 300 ml i 1 litre, en el lineal de Mercadona

Mercadona ven 25.000 unitats de Clara líquida d'ou pasteuritzada al dia

20 de gener de 2021
  • El consum ha crescut un 7 % en 2020, fins als 7,8 milions d'unitats, amb un increment de fins a un 24 % durant el mes de desembre.
  • El producte és ideal per a fer postres, però cada vegada cobra més importància la demanda per part d'esportistes i persones que seguixen dietes pel baix contingut en greixos que té.
  • El Proveïdor Totaler Huevos Guillén elabora este producte a les instal·lacions d'Utiel (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven aproximadament 25.000 unitats al dia de Clara líquida d'ou pasteuritzada. El consum d'este producte va a l'alça, com demostra l'augment del 7 % en 2020, fins als 7,8 milions d'unitats, amb un increment de fins a un 24 % durant el mes de desembre.

La Clara líquida d'ou pasteuritzada de Mercadona és ideal per a tot tipus de menjars, des de coques salades fins a postres o merengues. Destaca la gran demanda per part d'esportistes i ''Caps'' (clients) que seguixen dietes, pel baix contingut en greixos que té. Huevos Guillén és el Proveïdor Totaler d'este producte, que elabora a les instal·lacions d'Utiel (València), en formats de 300 ml (9 clares) i 1 litre (30 clares).

Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària, impulsada pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).

Botelles de Clara d'ou líquida pasteuritzada de 300 ml i 1 litre, en el lineal de MercadonaClara d'ou pasteuritzada de 300 ml i un litre, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat