El Hair Mist Perfumador capil·lar Deliplus, en el lineal de Perfumeria de Mercadona

Mercadona ven 2.000 perfumadors capil·lars Deliplus al dia

26 de agost de 2020
  • Es tracta d'un vaporitzador per a combatre la mala olor dels cabells provocada pel fum del tabac, la cuina, les olors del carrer, ambients tancats, o la pròpia suor
  • El Proveïdor Totaler Rofersam produïx este Hair Mist que perfuma i hidrata els cabells al seu centre de les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 2.000 perfumadors capil·lars Hair Mist al dia. Vaporitzat sobre els cabells, i no sobre el cuir cabellut i a una distància de 10/20 cm, combat la mala olor dels cabells provocada pel fum del tabac, la cuina, les olors del carrer, ambients tancats, o la pròpia suor. Gràcies al seu format de 50 ml és ideal per a portar-lo dins de la bossa i aportar una olor a net que dura hores i es pot usar, tant en humit com en sec, tantes vegades com es vulga en tota classe de cabells.

Entre els seus components destaca el D-Panthenol (provitamina B5), que aporta hidratació i nutrició intensa de llarga duració a la cabellera; sense embrutar ni endurir els cabells. L'envàs és mediambientalment sostenible i s'ha de reciclar retirant la pipeta i l'etiqueta abans de depositar-lo al contenidor groc. La caixa de cartó que el conté s'ha d'introduir al contenidor blau. L'empresa Rofersam és el Proveïdor Totaler d'este producte que respon a una demanda de ''El Cap'’ (client) i que s'elabora al seu centre de les Franqueses del Vallès, (Barcelona).

El Hair Mist Perfumador capil·lar Deliplus, en el lineal de Perfumeria de Mercadona El Hair Mist Perfumador capil·lar Deliplus, en el lineal de Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat