Assortiment de llepolies i xocolates per a Halloween de Mercadona

Mercadona renova l'assortiment de llepolies i xocolates per a Halloween

22 de octubre de 2021
  • La companyia incorpora en els seus lineals la Cistella Halloween i un Assortiment de llepolies totalment nou, perquè els "Caps" de totes les edats puguen celebrar esta festa dolçament.
  • Vira Brands (Martorell, Barcelona), King Regal (Oliva, València), Cantalou (França), Mondelez (el Regne Unit) i Artesans del Sucre (Romania) són els proveïdors especialistes responsables d'elaborar l'assortiment destinat per a estes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ja disposa de l'Assortiment de Halloween d'Hacendado amb noves incorporacions perquè enguany "El Cap" (client) puga celebrar esta festa a casa.

Com a novetats, s'incorporen en els lineals la Cistella, l'Assortiment de llepolies de Halloween de Mercadona, que inclou uns ulls de llepolies terrorífics i minibossetes de llepolies.

Una altra novetat és la Tartera Cadbury, que inclou un assortiment de bombons farcits. Estos assortiments se sumen al tradicional d'anys anteriors, com les Broquetes de llepolies, l'Assortiment de xocolate, les Piruletes de xocolate i figures en forma de Carabassa i Catrina de xocolate.

Esta gamma de productes és elaborada per proveïdors especialistes com Vira Brands (Martorell, Barcelona), King Regal (Oliva, València), Cantalou (França), Mondelez (el Regne Unit) i Artesans del Sucre (Romania).

Assortiment de Halloween en el lineal de MercadonaAssortiment de Halloween en el lineal de Mercadona.