Defenses, Gelea reial & Pròpolis i QuinApetit, en el lineal de Mercadona

Mercadona renova l'assortiment de complements alimentaris de gelea reial per a adults i xiquets

08 de gener de 2021
  • La companyia reforça la qualitat de productes destinats a enfortir el sistema immunitari, com en la Gelea reial & Pròpolis per a adults i en Defenses, especialment indicat per a xiquets. Com a novetat, també s'incorpora l'estimulant d'apetit infantil QuinApetit.
  • El Proveïdor Totaler Pridaho–Farma elabora estos productes en caixes de 12 sticks al seu centre de Madrid.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha renovat l'assortiment de complements alimentaris de gelea reial fresca de Deliplus amb la nova formulació en productes per a reforçar el sistema immunitari en adults i en xiquets, com la Gelea reial & Pròpolis i Defenses, i incorpora com a novetat l'estimulant d'apetit infantil QuinApetit.

Esta millora en el lineal de complements alimentaris es du a terme després d'un procés de coinnovació realitzat al centre que la companyia té situat a Mislata (València), amb la col·laboració dels “Caps” (clients), fruit del qual es detecten noves necessitats, o bé, se suprimixen sucres i s'incrementa la concentració d'actius en els productes per a reforçar el sistema immunitari. A més, dins del compromís de la companyia per reduir l'ús de plàstic, se substituïxen les ampolles fetes amb este material per sticks d'alumini i s'ha eliminat el precinte.

L'empresa Pridaho–Farma és el Proveïdor Totaler d'estos productes, que elabora al centre de la companyia a Madrid, amb un format de caixes de 12 sticks d'alumini.

Defenses, Gelea reial & Pròpolis i QuinApetit, en el lineal de MercadonaDefenses, Gelea reial & Pròpolis i QuinApetit, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat