Diferents varietats de Patés d'Hacendado disponibles en Mercadona

Mercadona renova la recepta dels seus patés i n'incorpora noves varietats

23 de maig de 2022
  • Sense al·lergògens ni additius, amb un sistema d'obertura fàcil, tapa per a cobrir-los una vegada oberts i un nou disseny d'envasos més visual.
  • Els Proveïdors Totaler que elaboren estos productes són Frigoríficas del Louro, SA - Grupo Coren (Porriño, Pontevedra), Industrias Cárnicas Navarrés, SA (Lumbier, Navarra) i Gourmet Cazorla (Linares, Jaén).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat dels seus Patés i Cremes per a untar d'Hacendado, per a la qual cosa ha renovat la recepta i ha ampliat les varietats. Ja estan disponibles en tota la cadena els renovats Patés de Tonyina, Ibèric, Sabor Intens, Light i Suau, a més de les noves Cremes per a untar de Titot, Pollastre i Pernil dolç i el paté de sabor Picant.

Lliures de gluten, de lactosa i sense potenciadors de sabor. Incorporen un sistema d'obertura fàcil, tapa per a cobrir-los una vegada oberts i un nou disseny d'envasos més visual.

Els Proveïdors Totaler Frigoríficas del Louro, SA - Grupo Coren (Porriño, Pontevedra), Industrias Cárnicas Navarrés, SA (Lumbier, Navarra) i Gourmet Cazorla (Linares, Jaén) elaboren estos Patés i Cremes per a untar de Mercadona en diferents varietats.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este ordre, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Diferents varietats de Patés d'Hacendado disponibles en Mercadona

Diferents varietats de Patés d'Hacendado disponibles en Mercadona.