Pastís de Formatge de la marca Hacendado de Mercadona

Mercadona renova la recepta del seu Pastís de Formatge per a fer-lo més cremós

14 de juny de 2021
  • La companyia reforça tant la textura com el sabor de formatge d'este producte, que es presenta en un pràctic i còmode envàs que es pot utilitzar com a plat per a servir i que, a més, també s'ha millorat per a prolongar la conservació d'este dolç.
  • El Proveïdor Totaler Postres Lácteos Romar elabora este dolç en les seues instal·lacions de Catadau (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha transformat la recepta del seu Pastís de Formatge de la marca Hacendado per a fer-lo més cremós. S'ha reforçat tant la textura com el sabor de formatge d'este producte, que es presenta en un pràctic i còmode envàs que es pot utilitzar com a plat per a servir i que, a més, també s'ha millorat per a prolongar la conservació d'este dolç.

Estes postres, disponibles en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal, són elaborades pel Proveïdor Totaler Postres Láteos Romar en les seues instal·lacions situades a Catadau (València).

Qualitat contundent a preus imbatibles

En 1993, Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'haver observat i constatat que els productes que més es venien eren els que tenien una qualitat contundent a un preu imbatible, sempre per este orde, i no canviaven constantment de preu. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s'enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Pastís de Formatge de la marca Hacendado de MercadonaPastís de Formatge de la marca Hacendado de Mercadona.