Beguda de soja sabor vainilla Hacendado 0 % sucre disponible en Mercadona

Mercadona renova la recepta de la beguda de soja sabor vainilla i n'elimina els sucres

19 de gener de 2023
  • A més, potencia el sabor de la vainilla, font de vitamines B12, B2 i D.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, després d'escoltar els seus clients, renova la recepta de la seua beguda de soja sabor vainilla d'Hacendado i elimina sucres afegits per a una cistella equilibrada; al mateix temps, es potencia el sabor de la vainilla, font de vitamines B12, B2 i D.

La beguda de soja sabor vainilla de Mercadona es consumix sola i també mesclada amb café o xocolate, i, millorada des de mitjan passat any, està disponible dins de la marca Hacendado en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Beguda de soja sabor vainilla Hacendado 0 % sucre disponible en MercadonaBeguda de soja sabor vainilla Hacendado 0 % sucre disponible en Mercadona.