Aspiradors nasals infantils amb recanvis i sèrum fisiològic de Deliplus

Mercadona renova la imatge dels aspiradors nasals per a bebés

30 de novembre de 2020
  • La cadena incorpora també un nou sèrum fisiològic per a la neteja dels ulls, el nas i les orelles, i també per a llavar ferides i usar-lo en aerosols, per a lactants, xiquets i adults amb qualitat farma.
  • Al dia, els ''Caps'' (clients) adquirixen 815 aspiradors nasals, 1.150 blísters amb recanvis i 2.780 caixes de sèrum fisiològic.
  • Els Proveïdors Totaler Hippo Baby Care (Alacant) i Unither Espace Industriel Nord (França) elaboren estos productes de puericultura.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, renova la imatge dels aspiradors nasals per a bebés de Deliplus, ideals per a alleujar-los de la congestió que els causen els habituals catarros hivernals, i ven 815 unitats al dia en tota la cadena. Estos aspiradors són fabricats per Hippo Baby Care (Alacant), i estan compost per un aspirador i dos filtres amb esponja de polietilé a l'interior, en una presentació renovada. Els recanvis s'adquirixen en blísters de 10 unitats, dels quals es venen 1.150 al dia en tota la cadena.

També s'ha incorporat als lineals un nou sèrum fisiològic per a lactants, xiquets i adults de Deliplus destinat a la neteja dels ulls, el nas i les orelles, i també per a llavar ferides i per a usar-los en aerosols. Amb esta solució, el Proveïdor Totaler Unither Espace Industriel Nord (França), satisfà les necessitats manifestades pels ''Caps'’ (clients) i ven 2.780 caixes de 30 ampolles al dia.

Aspiradors nasals infantils amb recanvis i sèrum fisiològic de DeliplusAspiradors nasals infantils amb recanvis i sèrum fisiològic de Deliplus.

Logo EActiVat