Nova fórmula dels ambientadors de Mercadona

Mercadona renova la fórmula dels seus ambientadors amb varetes i incorpora una nova fragància

08 de setembre de 2021
  • La companyia prolonga la duració de l'aroma i redissenya l'envàs, i d'esta manera reduïx un 65 % de plàstic.
  • La fragància Fruita Tropical, disponible ja en tota la cadena, se suma a la de Gerd, Bambú i Jasmine.
  • El Proveïdor Totaler Francisco Aragón elabora estos productes a les seues instal·lacions de Molina de Segura (Regió de Múrcia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha renovat la fórmula de tots els ambientadors amb varetes, gràcies a la col·laboració dels seus clients, amb els quals ha mantingut més de 80 sessions de coinnovació per a conéixer els seus gustos i maneres d'ús. Entre les millores, destaca que es prolonga la duració del perfum i un redisseny complet de l'envàs amb àmplies novetats, com la reducció d'un 65 % de plàstic, que suposa una millora mediambiental i també d'ús, ja que ara el client pot veure quant de perfum li queda, i també que ara les varetes són més fàcils de separar.

La companyia oferix quatre tipus de fragàncies diferents: Gerd, Bambú, Jasmine i, com a última novetat ja disponible en tota la cadena, Fruita Tropical. Totes són elaborades pel Proveïdor Totaler Francisco Aragón a Molina de Segura (Regió de Múrcia).

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este ordre; i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s'enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Fragància Fruita Tropical, Gerd, Bambú i Jasmine, disponible en el lineal de MercadonaAmbientadors amb varetes en Mercadona.

Mercadona redissenya els envasos dels seus ambientadors amb varetes Ambientador Fruita Tropical en el lineal de Mercadona.