El Salmó fumat d'Hacendado, en el lineal de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat del Salmó fumat

26 de novembre de 2021
  • Unificar el grossor de la rodanxa, i millorar així la textura i el sabor, són alguns dels canvis que s'han aplicat segons les preferències dels "Caps" (clients) per a este producte que ara és de la marca Hacendado.
  • El Proveïdor Totaler Ubago Group Mare assortix Mercadona d'este producte amb salmó del mar del Nord des de les seues instal·lacions a Màlaga i Cadis (Andalusia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat la qualitat del Salmó fumat Hacendado, del qual s'arriba a vendre més 100.000 paquets al dia. Ara amb un grossor de rodanxa més uniforme que millora la textura i el sabor, segons les preferències dels "Caps" (clients) per a este producte, que ara és de la marca Hacendado.

El salmó és una excel·lent font de proteïna d'alta qualitat, vitamines i minerals. És ric en àcids omega 3, que ajuden a millorar la memòria, i combinats amb les vitamines A i D, cuiden el nostre sistema nerviós i frenen els símptomes de l'envelliment.

El Proveïdor Totaler Ubago Group Mare assortix Mercadona d'este producte amb salmó del mar del Nord que procedix de ports de Noruega, Dinamarca o Escòcia (el Regne Unit) des de les seues instal·lacions a Màlaga i Cadis (Andalusia).

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l’estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l’any 1993, després d’observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

El Salmó fumat d'Hacendado, en el lineal de MercadonaEl Salmó fumat d'Hacendado, en el lineal de Mercadona.