Els Potets de Fruites, en un supermercat de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat dels Potets de Fruites Hacendado

12 de novembre de 2021
  • La companyia amplia les varietats i renova la recepta per a fer-los encara més naturals, i no contenen ni midó ni sucs a partir de concentrats.
  • El Proveïdor Totaler Alimentación y Nutrición Familiar elabora este producte a les instal·lacions que té a Carlet (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat la qualitat dels Potets de Fruites Hacendado per a fer-los encara més naturals, i no contenen ni midó ni sucs a partir de concentrats. A més, incorporen una tapa que facilita la conservació una vegada s'ha obert el potet.

Els Potets de Fruites de Mercadona són elaborats pel Proveïdor Totaler Alimentación y Nutrición Familiar a les instal·lacions que té a Carlet (València) i s'oferix en les varietats Duo de Fruites; Cinc Fruites; Quatre Fruites amb Avena; Plàtan, Taronja i Galleta, i Còctel Tropical, a les quals suma la de Pera i Poma.

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Els Potets de Fruites, en un supermercat de MercadonaEls Potets de Fruites, en un supermercat de Mercadona.