Diferents varietats de Coquetes d'arròs i de dacsa de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de les Coquetes d'arròs i de dacsa amb xocolate

24 de gener de 2022
  • El nou bany homogeni en les coquetes de xocolate enriquix el sabor de cada mos en este producte que suma més de 125.000 unitats venudes al dia entre totes les varietats.
  • El Proveïdor Totaler Cerealto Siro elabora este producte a les seues instal·lacions de Venta de Baños (Palència).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als "Caps" (clients) les Coquetes d'arròs i de dacsa d'Hacendado i ha reforçat la qualitat de les d'arròs en les varietats de xocolate negre, xocolate amb llet i xocolate blanc i iogurt, i també en les de dacsa amb xocolate negre d'Hacendado, amb un nou bany homogeni que enriquix el sabor de cada mos.

Este producte, del qual es venen més de 125.000 unitats al dia entre totes les varietats i resulta perfecte per a picar entre hores o com snack amb un format còmode per a portar, l'elabora el Proveïdor Totaler Cerealto Siro a les seues instal·lacions de Venta de Baños (Palència).

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (sempre preus baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde; i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Diferents varietats de Coquetes d'arròs i de dacsa de MercadonaDiferents varietats de Coquetes d'arròs i de dacsa de Mercadona.