Les càpsules monodosi de diferents varietats, en el lineal de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de les càpsules per a màquina de café

15 de octubre de 2021
  • Les varietats renovades han sigut Classic, Descafeïnat, Forte, Extraforte i Latte, disponibles en tota la cadena, i Galão, a Portugal.
  • L'empresa Cocatech és el Proveïdor Totaler que elabora este producte a les seues instal·lacions de Nájera (La Rioja).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les càpsules monodosi d'Hacendado per a donar al café més cos, sabor i aroma, i també més crema, com ho preferixen els "Caps" (clients).

Les varietats renovades han sigut Classic, Descafeïnat, Forte, Extraforte i Latte, disponibles en tota la cadena, i Galão, a Portugal. L'empresa Cocatech és el Proveïdor Totaler d'este producte, des del centre que té a Nájera (La Rioja), que els oferix en caixes de 16 unitats.

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este ordre; i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Les càpsules monodosi de diferents varietats, en el lineal de MercadonaLes càpsules monodosi de diferents varietats, en el lineal de Mercadona.