Lineal amb torrons Hacendado en Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de 14 torrons amb noves receptes i formats

10 de desembre de 2021
  • Destaca la millora del torró dur, en el qual la companyia incrementa el percentatge d'ametles.
  • El Proveïdor Totaler Sanchis Mira és el responsable d'elaborar estos productes a les instal·lacions que té a Xixona (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, dins de la seua campanya de Nadal "El millor per a donar el millor" –en la qual selecciona una sèrie de productes perquè els "Caps" (clients) els oferisquen als seus durant estos dies–, ha reforçat la qualitat de 14 torrons Hacendado amb noves receptes i formats.

Entre les millores d'estos dolços, elaborats pel Proveïdor Totaler Sanchis Mira a les instal·lacions que té a Xixona (Alacant), destaca el canvi de recepta del torró dur, en què s'ha augmentat el percentatge d'ametles; el del torró de cacau fregit amb mel, en el qual ha millorat el torrat del cacau; o bé, el del torró de coco, en el qual s'ha millorat la textura i la pastilla ha passat de 150 a 200 grams.

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (sempre preus baixos) en 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Lineal de Mercadona amb torrons d'HacendadoLineal amb torrons en Mercadona.