Llevagreix sense espuma i amb perfum de llima en el lineal de Mercadona

Mercadona reformula la composició del seu Llevagreix per a reforçar-ne l'eficàcia

03 de maig de 2022
  • La nova fórmula facilita la dissolució de greixos sense danyar les superfícies que es netegen.
  • El Proveïdor Totaler SPB elabora este producte a les seues instal·lacions de Xest (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat del seu Llevagreix de Bosque Verde, sense espuma i amb perfum de llima, amb una nova fórmula. Esta nova composició facilita la dissolució de greixos sense danyar les superfícies que es netegen, ja siguen les de la cuina, mobiliari d'exterior com les taules i cadires, o fins i tot les llantes de les bicicletes.

El producte, elaborat pel Proveïdor Totaler SPB a les seues instal·lacions de Xest (València), es distribuïx en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (sempre preus baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este ordre; i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s'enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Llevagreix sense espuma i amb perfum de llima en el lineal de MercadonaLlevagreix sense espuma i amb perfum de llima en el lineal de Mercadona.